Acasă Exclusiv Gheorghe Zamfir are interzis la televizor timp de 4 luni

Gheorghe Zamfir are interzis la televizor timp de 4 luni

66
1
DISTRIBUIȚI

După ce site-ul nostru, eMulte.ro a publicat articolul „Gheorghe Zamfir e bun la pat, la 69 de ani!” , tabloidele au preluat subiectul şi au răstălmăcit firul în patru, ba chiar au trimis echipe de paparazzi pe urmele maestrului. Se pare că acesta s-a înfuriat peste măsură când a văzut că are coadă,  a tras draperiile, şi nimeni nu a mai putut obţine niciun instantaneu cu opulenţa naistului! Astfel, colegii din presă au scris şi iar au scris … până l-au supărat pe Zamfir, de nu mai vrea să audă de media din Romania.

Contactat telefonic de eMulte.ro, artisul a pus pe altcineva să răspundă. Se pare că era PR-ul lui. Acesta ne-a comunicat faptul că i-a recomandat lui Gheorghe Zamfir să nu mai apară la tv pentru 4 luni. Mai ales la emisiunile de bârfe. Cine ştie, poate un prezentator tv, de noapte, chiar l-ar pune pe maestru să le demonstreze cât de viril este la 69 de ani. Vă daţi seama ce i-ar fi făcut asistentei din emisiune?!
Motivatia oficiala pentru care Gheorghe Zamfir nu va mai participa la emisiunile televizate este numarul mare de concerte pe care urmeaza sa le sustina maestrul (vă rugăm să credeţi 🙂 ).

[ad#adsense-articole]

Foto: Apropo.ro, Aurelian Galice

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU