Acasă Exclusiv Fila numarul trei din calendarul cu barbati nud: Dragos Brudiu

Fila numarul trei din calendarul cu barbati nud: Dragos Brudiu

531
5
DISTRIBUIȚI

Cel de-al treilea tanar care a acceptat provocarea designerului Adrian Haiduc de a poza pentru calendarul cu barbati nud este inotatorul Dragos Brudiu.

In varsta de 21 de ani, Dragos se poate lauda cu faptul ca, in perioada junioratului, a obtinut cateva recorduri nationale la inot, sport care i-a ocupat atat de mult timp, incat prima relatie serioasa cu o fata a avut-o abia spre sfarsitul liceului. In prezent, Dragos Brudiu este student in cadrul Universitatii Politehnice din Timisoara.

„Decizia de a poza in calendarul lui Adrian Haiduc a fost una spontana, care sigur nu ma va afecta in mod negativ pe termen lung. Atat timp cat sunt inca tanar pot sa experimentez acest gen de actiuni, care pot sa imi ofere o alta perspectiva pentru viitor.”, a declarat Dragos pentru eMulte.ro.

Desi nu este un model profesionist, tanarul considera ca s-a descurcat pe parcursul sedintei foto, in care a jucat rolul unui ospatar: „A trebuit sa ma conformez tuturor indicatiilor fotografului si ale lui Adrian, insa nu m-am plans pentru ca stiu ca pentru calitate si performanta trebuie sa induri greul.”, a completat Dragos Brudiu.

Designerul Adrian Haiduc si-a ales atat de bine modelul, incat femeile vor avea o mare dilema: nu vor sti la ce sa se uite mai intai, la fizicul sculptat al tanarului, sau la colierele din perle, sidef si quartz pe care le-a purtat!

Foto: Denis Kappel

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII