Acasă Exclusiv Familia Columbeanu: astrologia in completarea designului interior

Familia Columbeanu: astrologia in completarea designului interior

168
0
DISTRIBUIȚI
Ina Manta,
consultant in design interior si astrologul eMulte.ro
Camin versus casa. Armonie, confort, serenitate in completarea glamour-ului.

Astrologia este mai mult si „poate” mai mult decat se stie. Azi am ales  sa amenajez caminul familiei Columbeanu, nativi ai zodiilor, Capricorn – Monica si Irina, si zodia Gemeni, d-nul Columbeanu. Intamplarea face sa fie foarte diferiti ca gust si la antipozi, unul de celalalt. Dar inainte de-a continuua ideea pe tema decorarii caminului, am facut o suprapunere a temei astrale a celor doi, si-am inteles: nu intamplator cei doi sunt azi pereche. A existat intre cei doi de la prima intalnire acea scanteie care iti aprinde calcaiele. Exista o legatura conjugala dintr-o alta existenta intre cei doi. Sunt multe de spus, dar va trebui sa revin la tema subiectului: decorarea caminului celor trei membri.

ina mantaFetele sunt atrase si se simt bine fiind inconjurate de un mobilier stil baroc, acel mobilier greoi dar fastuos. Domnul Columbeanu are nevoie de obiecte cat mai moderne, usor S.F. Culorile care ii implinesc energetic pe cei trei sunt: rosu aprins, bleu, negru, verde inchis si turcoaz. Ei, si acum decorarea: Art Nouveau, va fi. Acest stil imbina broderia barocului, stil cu care se armonizeaza fetele, cu nevoia de futurism a domnului. Peretii vor fi albi dar usor zgariati (exista de ceva vreme la vanzare o vopsea care suprapusa peste alta poate creea o atmosfera rafinata), daca rafinament cautam. Iar eu asta vreau sa aduc  in caminul celor trei. Mobilierul stil Art Nouveau va fi masiv si de culoare inchisa,negru. Pardoseala alb-argintie cu irizari delicate de albastru inchis. Pernele de decor vor fi rosu aprins si verde inchis cu broderii cu fir de argint. Si, nu in ultimul rand, tusa finala care ma defineste si este semnatura mea: tabloul. Multe tablouri in care predomina albastrul si altele in care predomina rosul. As apela la lucrarile suprarealiste ale maestrului Sabin Balasa pentru dormitoare. In living as aseza lucrarile miraculoase prin  atmosfera si rosul folosit cu forta, ale pictoritei Georgeta Grabovschi, lucrarile acesteia fiind unice ca stil in pictura contemporana mondiala.
N-as bagateliza nici sculptura contemporana, cu care as valoriza spatiul, dar as fi foarte atenta sa nu sufoc atmosfera caminului. Iluminarea spatiului va fi cu lumina difuza si daca spatiul permite, veioze uriase cu forme avangardiste. In dormitoarul micutei as folosi o lampa stil Tiffany pentru a da mai multa caldura camerei.
Cromatica si utilizarea mobilierului care ii defineste ca amprenta astrala  pe cei trei au efecte miraculoase asupra starii de spirit si al sanatatii celor trei.
Armonie,stil si glamour, mai presus de moda, zic.

DISTRIBUIȚI