Acasă Exclusiv Dragulescu plateste copiilor pensie de 500 ron

Dragulescu plateste copiilor pensie de 500 ron

168
0
DISTRIBUIȚI

In interviul realizat in exclusivitate de reporterii site-ului www.emulte.ro, Larisa Dragulescu isi acuza fostul sot ca isi neglijeaza copiii.

Emulte: Cand ai vorbit ultima oara cu Marian Dragulescu?

Larisa Dragulescu: De Ziua Copilului, 1 iunie, le-a adus cateva hainute si jucarii copiilor. Dupa ce a plecat, am vazut ca obiectele de imbracaminte erau mici. Probabil a uitat ca prichindeii cresc repede.

Va aflati in proces acum?

Da, luni am avut o noua infatisare in procesul pe care l-a deschis chiar el, cel de reducere a pensiei alimentare.

 La cat vrea sa reduca Marian cheltuielile pentru copii?

Conform legii, el trebuie sa asigure 300 de euro lunar pentru cresterea fiecarui copil, insa deocamdata trimite doar 500 de RON atat pentru Beatrice cat si pentru Alexandru.

Si te descurci cu banii astia?

Nu prea. I-am trimis mesaje si am incercat sa-l fac sa inteleaga faptul ca sunt si copiii lui si ca ar putea contribui cu o suma mai mare la cresterea lor. Mai ales in conditiile in care fetita are probleme cu auzul, o sedinta la doctor costa 30 de RON si sunt necesare trei pe saptamana. De asemenea, intretinerea aparatului auditiv costa o gramada de bani.

Si Marian Dragulescu este insensibil la toate aceste probleme?

Da. L-a sunat si sora mea sa-i reproseze ca nu contribuie la cresterea copiilor, la care i-a spus ca are alte prioritati in acest moment.

De ce nu ai ripostat cand mama lui a dat in tine?

Daca Marian nu m-ar fi tinut de maini in timp ce mama lui dadea in mine, cu siguranta veneau lovituri si din partea mea. Dar asa am fost numai eu cea batuta.

 Cand va aparea pe piata primul tau album solo?

In toamna sper sa fie gata albumul la care lucrez cu compozitorul Mircea Elisei si cu Fabio.

 Ti-ai refacut viata sentimentala?

Nu. Pentru mine cel mai important lucru sunt copiii. Tot ce imi doresc este ca Beatrice sa auda si sa vorbeasca normal si amandoi copiii sa fie sanatosi.