Acasă Exclusiv DJ Harra, teapa de 1000 de euro la Inelul cu diamant

DJ Harra, teapa de 1000 de euro la Inelul cu diamant

130
4
DISTRIBUIȚI

Dana Neacsu, dj-ita sexy din Craiova  a fost tepuita cu aproape 1000 de euro de producatorii emisiunii Inelul cu diamant.

Cunoscuta si sub numele de DJ Harra, olteanca sexy care l-a fermecat pe actorul Steven Seagal pe platourile de filmare ale peliculei „Born to raise hell”, a fost pacalita de producatorii emisiunii Inelul cu diamant, difuzata la Euforia Tv cu 40 milioane lei. Conform declaratiilor acesteia, cei de la Euforia ar fi trebuit sa-i livreze banii in contul personal inca din luna noiembrie, lucru care nu s-a intamplat nici pana astazi. Dana Neacsu a declarat pentru eMulte.ro ca i-a actionat deja in judecata si ca le va cere daune in valoare de 10 000 euro. „Am fost dusa cu vorba luni intregi, iar acum nu mai au nici bunul simt de a-mi raspunde la telefon. Sunt banii pentru care am muncit si nu accept sa fiu jefuita in acest stil” a mai spus ea, regretand enorm ca are parte de o asa experienta neplacuta. Se pare insa ca Dana nu este singura pacalita, alte doua fete aflandu-se in situatii asemanatoare. Adela Lupse si Cornelia Tihon, foste aspirante ale minunatului inel au fost pacalite in acelasi mod.

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. iti mai aduci tu aminte draga dana,cand mancai cacat si te spalai pe cap in wc…sau…cand iti bagai sticla in p….,toate prostituatele ajung vedete,asta la 16 ani era la vitrina ,facea o gramada de bani…..stati dracu in lumea voastra la supt p… prin italia…acolo sunteti vedete .k pt noi nu sunteti decat niste gunoaie