Acasă Exclusiv DJ Harra: „Sorana e o proasta care traieste din amintiri”

DJ Harra: „Sorana e o proasta care traieste din amintiri”

168
4
DISTRIBUIȚI

Dj Harra, olteanca sexy care l-a zapacit cu sanii ei si pe celebrul actor Steven Seagal, pe platourile de filmare ale peliculei Born to raise hell, o ataca dur pe Sorana, fosta componenta a trupei Asia. Motivul? „ Nesimtirea ei nu are limite”, declara Harra. Cele doua s-au cunoscut pe platourile emisiunii Inelul cu diamant de la Euforia Tv, fiecare simtind pentru cealalta repulsie. Dj Harra, pe numele ei adevarat Dana Neacsu, a declarat pentru eMulte.ro ca Sorana o ataca sistematic, o vorbea de rau pe unde apuca, fara niciun motiv. Zilele trecute, in cadrul expozitiei Tunning days de la Romexpo, cele doua au fost la un pas sa se paruiasca, doar interventia lui Claudiu Patrascu a facut ca discutiile dintre cele doua sa nu degenereze intr-o bataie in toata regula.

„E o proasta care traieste din amintiri, de pe vremea cand ASIA inca innnebunea copii prescolari. Isi da aere de mare vedeta, insa valoarea ei pe toate planurile este zero. O infatuata fara pic de bun simt” a declarat Dana Neacsu pentru eMulte.ro.

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Perfecta expresia “traieste din amintiri”. Chiar adevarat. Degeaba se lauda ca a muncit ..ce a muncit? Si-a fatait c…u din stanga in dreapta si invers si in rest fite si mahalagisme. Plus “chelul” nu e asa de prost cum „crede ea ….isi vede interesul si bravo lui! Ulciorul nu merge de prea multe ori la apa! Pt Sorana, doar laude: “mincinoasa, laudaroasa degeaba, urata si lenesa”. Cu ce a aparut in ziare pana acum?”m-am taiat intr-un ciob, mi-am schimbat maciuca din cap (culoare parului, etc)” ..ceva serios? Nimic! Mai lasa-ne dreq si invata sa vorbesti mai incet macar….dar cand cineva nu mai este “remarcata” ce poate sa faca? Sa tipe …ca altfel nu pot sa spun; sa o auda toata lumea….macar daca ar spune ceva interesant!
    Esti praf Sorana! Harra nu te mai pune cu tarancile…..ignora total aparitiile si remarcile acestei “vedete de nimic” )))