Acasă Exclusiv Din dusmance, Monica si Oana Zavoranu ar putea deveni colege de partid

Din dusmance, Monica si Oana Zavoranu ar putea deveni colege de partid

197
2
DISTRIBUIȚI

Oana Zavoranu a primit astazi o propunere inedita din partea candidatului la presedentia Romaniei, Nati Meir, si anume aceea de a fi consilierul artistic al politicianului.

Rolul ei ar fi sa-l reprezinte pe Meir in lumea artistica din tara si nu numai. ”Luni o astept pe Oana Zavoranu la negocieri. Mi-as dori ca ea sa fie consilierul meu artistic. As vrea ca ea si Pepe sa aiba cat mai multe concerte in afara tarii si sa vorbeasca romanilor de acolo despre intentiile mele”, a declarat Nati Meir site-ului.www.emulte.ro.

Candidatul la alegerile prezidenţiale Nati Meir va calatori în perioada 18-21.06.2009 în Israel pentru a se întâlni cu şeful sau de campanie electorala. La întoarcerea sa, Meir o va invită pe Oana Zăvoranu la sediul său de campanie de pe strada Pamfil Năstase nr. 30, luni, 22.06.2009, între orele 11.00 si 12.00, sau la cortul din Piatţa Universităţii, între orele 12.00 şi 13.00, pentru a discuta despre posibilitatea cooptarii artistei în echipa sa de campanie pentru alegerile prezidenţiale. Daca Oana va accepta propunerea lui Nati Meir, ea va deveni colega cu fosta ei dusmanca, Monica Columbeanu.