Acasă Exclusiv Denisa Nechifor: „Cristea nu este încă matur”

Denisa Nechifor: „Cristea nu este încă matur”

699
2
DISTRIBUIȚI

eMulte a convins-o pe blonda sa accepte provocarea lui Manolo, fotograful. A venit la şedinţa foto, cu fetiţa în braţe, alături de cea mai bună prietenă, Evelin Badea. Rania semănă nebuneşte cu fotbalistul de la Dinamo. „Cristea vine mereu la noi, să vadă fetiţa. Nu cred că este încă destul de matur pentru o căsnicie. De aceea am cedat si i-am spus să plece, să ne lase singure”. Povestea legată de Cristea o ştiţi, sau dacă nu, o aflaţi cu un „search” pe google.

Si eu si fotograful, am rămas cu gura căscată când a început să se schimbe. O mămică tânără care arată aproape perfect. Şi Andreea Spătaru ar fi privit-o cu invidie. Am dus-o pe malul Dâmboviţei, în fostul restaurant al Ancuţei. Era în paragină. Ploua, insa nu am simţit nici una, nici alta. Noi şi toţi şoferii care traversau bulevardul am avut un nou job, acela de a o privi pe Denisa cum se unduieşte în faţa aparatului de fotografiat.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Nascuta in NEGRESTI VASLUI – loc in care nu ar mai fi putut sa se intoarca. Iubeste barbatii frumosi – asa cum si ei o iubesc pe ea : pentru ca face treaba buna. E talentata si nu te faci de ras cu ea. In Iasi avea bani si manca zilnic la restaurant uneori si singura. Purta bijuterii foarte scumpe.
    E omul potrivit la momentul potrivit. Actioneaza numai cu tinta fixa.
    Cristea e un baiat disperat sa il ajunga pe Mutu la capitolul fete. In Ias fetele nu se uita la el pentru ca provine dintr-un mediu de ** stele cu minus.
    Fata a invatat si scoala de bun simt si e foarte ambitioasa.
    Facem pariu ca daca stie unde sa se bage – o vedem o viitoare ELENA UDREA? – e mai tare DENISA acum decat UDREA la varsta ei