Acasă Exclusiv Daniela Crudu a dovedit ca e buna si a primit o prelungire...

Daniela Crudu a dovedit ca e buna si a primit o prelungire de contract

162
4
DISTRIBUIȚI

Razvan Voicu, razvan@emulte.ro

Daniela Crudu a adus atata audienta emisiunii „Neata cu Razvan si Dani”, incat sefii de la Antena 1 au decis sa ii prelungeasca contractul.

Vedeta Playboy  a declarat pentru eMulte.ro: „Nu mai pot pleca de la Razvan si Dani pentru ca zilele acestea am semnat un contract pe trei ani cu ei”. Astfel, matinala Crudu si-a asigurat pentru inca trei ani o existenta frumusica, atat datorita salariului pe care il va primi de la Antena 1, cat si a cererilor organizatorilor de evenimente mondene, care isi vor dori sa o aiba in prezentarile de moda pe una dintre cele mai sexy asistente tv.

Daniela Crudu este una dintre cele mai bine platite asistente, salariul ei fiind chiar si de doua, trei ori mai mare decat cel al altor colege, acesta ajungand, conform unor surse neoficiale, la 1000 de euro pe luna.

Pe langa prelungirea contractului, Daniela Crudu se va implica impreuna cu Vladut, bucatarul matinalului, intr-o rubrica noua a emisiunii. In prima dintre acestea, joi, cei doi vor fi musafirii speciali  ai Biancai Dragusanu, in bucataria careia vor gati  in direct, in timp ce Razvan si Dani vor ramane in studioul Antenei, de unde vor privi spectacolul gastronomic oferit de priceputul bucatar.

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Nu pot intelege de ce conteza atat de mult o „ea”,Daniela Crudu?
    Poate ca s-a nascut sub o stea norocoasa dar din pacate este egal cu zero fara Razvan si Dani ,o fi ea frumoasa si apetisanta dar la IQ din pacate este ZERO!Baieti va doresc succes in continuare si mai putine …………..CRUDITATI.