Acasă Exclusiv Dana Săvuică: „Fata mea nu va prezenta moda!”

Dana Săvuică: „Fata mea nu va prezenta moda!”

163
2
DISTRIBUIȚI

Aşa mama, aşa fată! Dana Săvuică a venit, la un eveniment monden, la braţ cu o domnişoară frumoasă foc. Fotografii s-au fâstâcit puţin, şi nu ştiau spre cine să îndrepte blitz-ul. „Este fata mea, Julie”, a spus Dana, şi i-a scos din ceaţă.

Are 16 ani, este eleva a liceului Jean Monet şi este fata Danei Săvuică. Pe langă acestea, Julie este o tânără înaltă, brunetă, timidă şi foarte cochetă! Eleganţa se pare că a deprins-o de la mamă. Timiditatea… poate de la tatăl Răzvan! Întrebată de eMulte daca fata îi va călca pe urme, fostul manechin nici nu vrea să audă de un viitor în modă petnru Julie: „Nu vreau să o las să prezinte moda! Ştiu prin ce chinuri am trecut eu şi nu vreau ca ea să păţească la fel. Doar şedinţe foto profesionale, pentru reviste. Şi va cânta pe scenă! Se pregăteşte intens pentru o carieră muzicală”, a declarat Dana pentru eMulte.ro.

Legat de viitoarea carieră artistică a Juliei, am aflat că ea face deja cursuri de canto, la şcoala Crinei Mardare, vocalista trupei „Sfinx Experience”. La evenimentul caritabil de miercuri seara, de la Hotelul Intercontinental, Dana a aranjat-o cum nu se putea mai bine, intr-o creaţie marca Stephan Pelger, în valoare de 1500 RON, care-i venea ca turnata! Se pare că Julie are deja un fizic de invidiat, mai ales dacă de gândim la faptul că o creaţie vestimentară identică a fost purtată de manechinul de talie internaţională, Nicoleta Macarencu, într-o prezentare de modă, în aceeaşi zi!

Foto: Bogdan Grigore

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI