Acasă Exclusiv Daca ar lucra impreuna, Badea si Huidu ar scoate ce e mai...

Daca ar lucra impreuna, Badea si Huidu ar scoate ce e mai urat in ei

220
3
DISTRIBUIȚI

Ina Manta, Razvan Voicu

Ce avem noi aici? Doi domni care in loc sa se bucure ca spre deosebire de alti muritori au satisfactii profesionale, fac ceea ce le place, si mai au si audienta pentru ce gandesc si apoi „regurgiteaza” ca adevaruri supreme, acum s-au pus sa-si „arate jucariile” asa cum fac baieteii cu jucariile lor: „ … ba a mea e mai frumoasa si am si masinuta de pompier…” Avem doi carcotasi, caci cu aceasta se ocupa, stau pe margine si dau cu piatra. E drept, carcoteala e afacere de muieri, dar barbatii se pare c-o fac mai bine, mai usturator. Da, sunt buni! Amandoi sunt cunoscuti si magnetizeaza audienta, chiar reusesc sa nu abereze si sa nu plictiseasca.

Deci, ce nu e de inteles? Pai, de ce mai, dupa ce ca ati plecat de la zero fara a va gandi vreo clipa c-o sa ajungeti nume, si acel cineva cu care prietenii si familia sa se fuduleasca, de ce sa va aruncati unul la gatul celuilalt?

Astrologic avem de-a face cu doi nativi ai semnelor de apa: Pesti – Mircea Badea, Rac – Huidu. Aspectele astrale dintre cei doi arata tensiunea existenta dintre ei si posibilitatea manifestarii acesteia la un moment dat. Un prim aspect  (Soare careu Uranus) arata tendinta lui Huidu de a-l ironiza pe Mircea Badea; si chiar asta face Huidu, laudandu-se cu armonia caminului sau si asezarea sa de patriarh in familia sa, pe cand el Badea… n-are … n-are… n-are… Era firesc pentru un nativ Rac sa argumenteze cu familia, caci pe horoscopul general zodia Racului inseamna caminul, familia, radacinile, trecutul, adularea si respectarea traditiilor.

Ce nu stie  Huidu? Nu l-a traznit ca Zeus cu fulgerul pe Badea. Badea are tendinta de-a se salva intotdeauna prin ratiune si prin justificare, astfel el probabil, va spune: daca tiparul de fericire si exemplu pentru societate pentru Huidu este sa te dai mare ca te-ai insurat si ai procreeat, sa fie sanatos!  Caci la nivel subconstient intentia lui Huidu a fost sa-l umileasca, ceea ce nu tine cu Badea. Reactia lui Badea fiind insa de ironizare, caci sub masca de gentleman al sec. XVIII: se tine de cuvant, etaleaza aspecte morale – doar pe acelea care-s in avantajul sau, se afla un oportunist sadea care are inteligenta de a combate cu argumente zeflemitoare,  orice se opune credintelor si intereselor sale.

Daca destinul i-ar fi adus sa lucreze impreuna, cei doi ar fi scos ce este mai urat in ei. Iar cel care ar fi avut de castigat material ar fi fost Huidu. Recomandarea astrologului este sa pastreze distanta. Cel mai otravit in urma oricarei batalii intre cei doi va fi Huidu, nu ca Badea nu ar fi atins sau nu ar fi ofticos, ideea este ca Huidu este mai lezat in confruntarea cu Badea. Si aceasta nu pentru ca Badea ar fi cu ceva mai frumos si mai destept decat Huidu, doar ca astral postura de victima o are Huidu. De aceea vom si vedea ca Huidu va cauta slabiciunile lui Badea pentru a-l „biciui”.

Partea neplacuta pentru cei doi este ca aspectele planetare pe casa dusmanilor raman pe mai departe active. Mircea Badea chiar ar putea sa fie lovit fizic intr-un conflict, daca nu se va cenzura si nu va avea intelepciunea sa evite a se lasa antrenat in discutii contradictorii. Asa ca anul acesta ii recomand sa evite certurile. Sa-i lase si pe altii sa faca pe desteptii – a se citi, „sa si-o ia”. In aceeasi masura si Huidu poate sa se gaseasca in situatii de rupere de asocieri. Multe certuri pe care el le crede sigure, se pot transforma in nisipuri miscatoare.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII