Acasă Exclusiv Crina Matei se simte ca la 17 ani pe scenă, în prezentările...

Crina Matei se simte ca la 17 ani pe scenă, în prezentările Geaninei Punkosti!

244
9
DISTRIBUIȚI

Răzvan Voicu

Actriţă, cântăreaţă dar şi manechin de weekend, cam astea sunt cele trei ocupaţii de bază ale Crinei!

Crina Matei este imaginea creatoarei de modă Geanina Punkosti. Ea urcă de fiecare dată pe scenă, cu zâmbetul pe buze, si asta chiar dacă a trecut prin câteva scandaluri mediatice de proporţie. Vedeta a participat la un show de modă, alături de multe alte manechine celebre, la Buzău, cu ocazia deschiderii primului magazin al Geaninei. Buzăul a aplaudat prestaţia Crinei, dar şi rochiile Geaninei. Cu toate că nu mai are vârsta unui manechin, Crina se simte ca la 17 ani pe scenă!
„Crina este simbolul creaţiilor mele, este simbolul femeii independente, perseverente şi are foarte mult talent artistic..”, a declarat Geanina pentru eMulte.ro.

DISTRIBUIȚI

9 COMENTARII

  1. Bravo Crinei!Asta inseamna sa fii o artista adevarata.Pacat ca nu este apreciata la adevarata ei valoare.Din cate stiu,Crina face numai lucruri minunate in orice domeniu.Fie ca joaca intr-o piesa, canta, danseaza sau prezinta moda, Crina este o aparitie deosebita, minunata.Intr-un cuvant, O ARTISTA DE MARE VALOARE, CARE ESTE IMPIEDICATA DE PREA MULTI DUSMANI SI CARE DERANJEAZA NULITATILE.

  2. Crina este una din putinele actrite talentate ale acestor vremuri.Pacat ca prins vremuri mizerabile,in care artistii nu sunt apreciati si nu au unde sa-si arate adevaratul talent.Incepand cu ministrul culturii,care este un analfabet,un pacalici,si pana la directorasii de institutii de cultura – vezi cazul de la opereta-,care habar nu au de cultura.NU stiu muzica, teatru,regie, management.SUNT NISTE LICHELE PRIPASITE IN POSTURI CHEIE,CARE PUN PIEDICI ADEVARATILOR ARTISTI.Crina este una din actritele care are de suferit de pe urma unor golani libidinosi care ocupa functii importante,numiti pe criterii politice.Speram ca si lumea lor sa apuna cat mai curand.CRINA FII TARE,CACI TALENTUL NU TI-L POATE LUA NIMENI.

  3. Doamne, de minunatie de fata este Crina Matei!Am vazut-o si la o emisiune la Antena !-„Canta daca apoti”.Fiinta asta este mereu mai frumoasa.Parca nu mai imbatraneste.Nu stiu cati ani are,dar parca este o eleva de liceu.Plina de viata, plina de talent,frumoasa ca o papusa, gingasa ca o fraga, o minunatie, sa o tot privesti.Oare cei care cauta valori nu vad ca aceasta minunata actrita intruneste toate calitatile;frumoasa, talentata, gingasa, cred ca poate face interpreta orice rol in teatru. Regizori de tot felul, Crina Matei poate fi distribuita atat in comedie, drama, tragedie, sa cante sa planga, sa joace,caci este f.f.f.talentata.O SPUNE UN OM CARE O CUNOASTE FOARTE BINE,UNUL DIN PROFESORII EI DIN FACULTATE.