Acasă Exclusiv Codin Maticiuc a speriat-o pe Anna Lesko cand a cerut-o de soţie!

Codin Maticiuc a speriat-o pe Anna Lesko cand a cerut-o de soţie!

152
1
DISTRIBUIȚI

Răzvan Voicu

eMulte.ro a aflat motivul pentru care cei doi s-au desparţit. Craiul de Dorobanţi şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o pe moldoveancă de soţie. Numai că aceasta s-a speriat şi l-a părăsit.

Din gura târgului, sau mai bine zis, de la un prieten de-al lui Codin, am aflat motivul separării celor doi. „Codin a pregătit cu atâta minuţiozitate momentul cererii în căsătorie… încât nu avea cum să fie refuzat. Sincer nu ştiu dacă a stat în genunchi sau nu, dar ce stiu este că Anna l-a refuzat. Iar în zilele următoare nu a mai vrut să se întâlnească cu el”, a declarat sursa noastră.

Să sperăm că nu s-a dus iar la Elan. Poaspăt despărţit şi rănit şi în mândrie, Codin a început să dea iama prin cluburi, să facă o nouă cucerire. poza raluca potecarueMulte.ro a plublicat duminică, în exclusivitate, articolul în care il prezenta pe băiatul de bani gata alături de Raluca Potecaru.
Of course, băiatul nu a mai continuat relaţia cu tanara domnisoara! Păcat, că-i frumoasă fata! Dar de… nu are notorietatea Annei Lesko! (q.e.d)

DISTRIBUIȚI