Acasă Exclusiv Codin Maticiuc s-a combinat cu o minoră

Codin Maticiuc s-a combinat cu o minoră

1092
7
DISTRIBUIȚI

Răzvan Voicu

Imediat după ce s-a despărţit de Anna Lesko, Codin s-a îndrăgostit de o olteancă frumoasă foc, în vârstă de numai 17 ani, care în luna iulie a ieşit Miss Fata de la Pagina 5!

În urmă cu trei săptămâni, într-o joi noapte, Codin Maticiuc a venit în clubul Cuando, in timpul unei prezentări de modă, însoţit de câţiva prieteni. De ce? Băiatul de bani gata venise special să caute o domnişoară, care să o înlocuiască pe fosta lui iubită, basarabeanca Anna Lesko. Imediat cum a început prezentarea, Codin a şi pus ochii pe una dintre manechine. Raluca Paula Potecaru, o olteancă focoasă, în vârstă de numai 17 ani, impliniti în iunie, anul acesta, l-a pus pe jar pe craiul de Dorobanţi.  Una din prietenele ei ne-a declarat: „Cei doi au stat de vorbă foarte mult după terminarea prezentării. Codin i-a cerut numarul, iar în zilele următoare, ei s-au tot întâlnit. El chiar a invitat-o să facă Revelionul împreună, la Paris”.
raluca potecaruFata este din  comuna Vadastra, judetul Olt, are 1,70 m, 49 de kilograme si 90-62-89, dimensiuni care l-au făcut pe Codin să o uite repede pe Lesko. In CV-ul ei, în afară de modelul de bază al agenţiei Smile Models mai stă scris şi titlul de Miss Fata de la Pagina 5. „Nu spun nimic, nu neg, dar nici nu spun că este adevarat. Dacă aşa ştiţi voi, nu am ce să zic. Iar legat de revelionul la Paris, nu vreau să zic nimic. Îl cunosc pe Codin, e un băiat ok. Eu vreau să-mi fac o carieră în modeling, şi nu aş vrea să încep printr-o asemenea asociere!”, a declarat Raluca Potecaru pentru eMulte.ro.

Foto: Bogdan Grigore, Libertatea

DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII