Acasă Exclusiv Claudiu Patrascu, tatic?

Claudiu Patrascu, tatic?

388
11
DISTRIBUIȚI

Paparazzii publicatiei online www.emulte.ro au surprins-o pe Roxana Ilie, logodnica afaceristului Claudiu Patrascu, in timp ce cumpara de la o farmacie din zona Piata Muncii un test de sarcina.

Dupa ce a iesit dintr-un supermarket cu o sticla de suc in brate, manechinul in varsta de 19 ani s-a oprit la un chiosc de ziare, iar apoi a intrat in farmacie. Aici nu a cumparat antibiotice sau tampoane, ci un test de sarcina. Roxana s-a sfatuit mai multe minute cu farmacista asupra modelului de analize pe care sa-l foloseasca, timp suficient ca paparazzii sa imortalizeze totul pe camera de filmat.

“Este problema mea ce am cumparat de la farmacie. Nu vreau sa comentez nimic”, a declarat Roxana site-ului de internet www.emulte.ro.

Roxana si Claudiu sunt impreuna din ianuarie iar conform zvonurilor ei locuiesc impreuna in apartamentul afaceristului din zona Stefan cel Mare. In caz ca logodnica sa este insarcinata, este pregatit oare Claudiu Patrascu, acest Don Juan de Dorobanti, sa renunte la viata sa zbuciumata de dragul unui copil? Il vom vedea oare pe Patrascu formandu-si o familie? Cu siguranta tatal lui Claudiu, regretatul avocat Adrian Patrascu ar fi fost fericit sa afle ca fiul sau s-a hotarat in sfarsit sa se aseze la casa sa.

DISTRIBUIȚI

11 COMENTARII