Acasă Exclusiv Claudiu Patrascu simte din plin criza financiara

Claudiu Patrascu simte din plin criza financiara

167
2
DISTRIBUIȚI

Au trecut vremurile acelea cand Claudiu Patrascu isi facea aparitia in Dorobanti la bordul unor masini ca Ferrari F430 Spider, Mercedes S600 Long sau Porsche 997.

El nu mai are niciuna din aceste “bijuterii pe patru roti”, iar pana mai ieri il puteai vedeala volanul unui Peugeot 206, care apartinea clubului Bamboo.  “Am vandut masinile scumpe pentru ca am mai redus din cheltuieli. Eu, cel putin, nu consider ca am facut niste sacrificii renuntand la ele. Criza financiara a afectat pe toata lumea, nu numai pe mine. Ma consider un om cat se poate de normal si nu cred ca e nimic aiurea sa mergi cu o masina obisnuita.”, ne-a declarat Claudiu Patrascu, in exclusivitate.

Intrebat daca mai este colaborator al clubului Bamboo, Claudiu Patrascu ne-a marturisit faptul ca a incheiat colaborarea cu patronii acestui club. “Am avut niste colaborari pe care le-am incheiat, pentru ca mi-am deschis firma proprie si am foarte multa treaba, insa nu exclud posibilitatea ca pe viitor sa mai colaborez cu ei”, mai spune Patrascu.

DISTRIBUIȚI