Acasă Exclusiv Claudiu Patrascu si Roxana Ilie au ramas prieteni

Claudiu Patrascu si Roxana Ilie au ramas prieteni

109
0
DISTRIBUIȚI

Claudiu Patrascu si-a facut o firma care va organiza diferite evenimente, concerte, festivaluri in tara si strainatate si va asigura si impresariat artistic.

Claudiu Patrascu a acordat un interviu in exclusivitate site-ului nostru, in care ne-a vorbit cu mult entuziasm despre proiectele lui pe plan profesional, dar si cateva cuvinte despre relatia cu fosta iubita, Roxana Ilie.

eMulte: Acum, ca ai rezolvat primele detalii administrative cu noua ta firma, cum vezi afacerea, in perioada asta de criza economica? Unii inchid firmele, tu ai ales sa deschizi una.

Claudiu Patrascu: O vad foarte profitabila! Romanii se vor distra bine  si vor vrea sa manance bine tot timpul. Astia-s romanii.

eMulte: Care sunt evenimentele pe care le vei organiza luna aceasta?

C.P.: Luna aceasta voi organiza cateva prezentari de moda, am un proiect cu un hotel din Turcia, o petrecere de burlaci si pun la punct si o colaborare cu organizatori de concerte din Statele Unite ale Americii.

eMulte: Ce vedete din tara si din strainatate ai invitat?

C.P.: Am invitat manechine, pe Ramona Gabor, Alexandra Enachescu, Lorette, dar si artisti ca Puya, DJ Morris si James Smith din Statele Unite.

eMulte: Stim ca ai avut petrecerea de lansare a firmei in club Princess din Regie si ca le-ai avut invitate pe Ramona Gabor si pe Marina Dina. Pe Roxana Ilie nu ai invitat-o?

C.P.: Nu a fost o petrecere de lansare a firmei mele, a fost doar un eveniment organizat de mine.

eMulte: Si totusi, pentru ca a fost iubita ta, nu vrei sa ai si o colaborare pe plan professional cu Roxana Ilie?

C.P.: Pot sa iti spun ca eu si Roxana Ilie am ramas amici. As mai colabora cu ea, daca se vor ivi oportunitati. De ce sa nu o fac?

eMulte: Pe cine impresariezi acum?

Claudiu Patrascu Events urmeaza sa incheie contracte de impresariat artistic cu Morgana, Sunset, Lorette, Elis Armeanca, Yarabi si mai multi DJ.

 

DISTRIBUIȚI