Acasă Exclusiv Claudiu Patrascu e super indragostit!

Claudiu Patrascu e super indragostit!

220
2
DISTRIBUIȚI

Dragoste mare intre Claudiu Patrascu si iubita sa, Roxana Ilie. Saptamana trecuta, cei doi tineri nu s-au mai ferit de ochii curiosilor si s-au sarutat cu foc in cel mai de fite club de noapte din Bucuresti, Bamboo.

Publicatia online www.emulte.ro a intrat in posesia unei fotografii care ii reprezinta pe Claudiu si Roxana intr-o ipostaza extrem de intima, semn ca relatia dintre cei doi merge din ce in ce mai bine.

Se pare ca in sfarsit, “craiul de Dorobanti” s-a linistit, el refuzand sa mai frecventeze toate petrecerile posibile. De vreo luna incoace, Claudiu se rezuma mai mult la afaceri si la viata linistita alaturi de logodnica sa. “Roxana a reusit ceea ce alte fete nu au reusit, si anume sa-l potoleasca pe Claudiu. In sfarsit simte si el nevoia sa stea mai mult pe acasa si chiar sa devina tata. N-ar fi exclus ca Roxana, desi are numai 19 ani, sa fie cea care sa-i daruiasca un mostenitor. Eleva in clasa a XII-a, Roxana pare sa se fi razgandit in ceea ce priveste optiunea de a urma Facultatea de Stiinte Politice, fiind mai degraba atrasa de Facultatea de Drept, pentru a urma cariera de avocat a logodnicului sau.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII