Acasă Exclusiv Claudia (Sexxy): “Ma bronzez cu pistolul”

Claudia (Sexxy): “Ma bronzez cu pistolul”

70
0
DISTRIBUIȚI

Desi s-a nascut in Constanta, la doi pasi de mare, Claudia de la Sexxy nu se omoara cu plaja, mai cu seama ca a simtit pe propria-i piele efectele nocive ale radiatiilor solare.

Anul trecut, dupa o expunere la soare la ore necorespunzatoare, s-a pricopsit cu cateva pete maronii de care nu a scapat usor. Atunci, a luat hotararea sa uite de lenevitul ore in sir la soare si de sedintele la  solar, pe care oricum nu l-a frecventat decat de cateva ori in viata. O perioada, a incercat sa-si asigure un bronz intens si uniform cu tot felul de servetele, manusi si lotiuni autobronzante, insa niciodata nu a ajuns la un rezultat satisfacator, mirosul lor specific parandu-i-se insuportabil.

claudia - sexxyDe trei luni incoace, de cand a aparut si in Romania sistemul de bronzare organica cu pistolul, Claudia Patrascanu din trupa Sexxy nu vrea sa auda de alte tehnici de bronzare decat cea organica, pe baza de coaja de nuci verzi. “Am incercat si am fost foarte multumita de bronzarea organica keiko, procedeu pe care vedetele internationale l-au imbratisat cu multi ani inainte. Victoria Beckam a recunoscut chiar ca are un astfel de pistol de bronzare organica in propria-i locuinta”, a declarat Claudia pentru www.emulte.ro . Vedeta isi aplica saptamanal, prin pulverizare, cu ajutorul unui pistol, o soluţie total organică, suta la suta naturala, ce provine din coaja de nuci verzi si ii coloreaza instant pielea într-o nuanta calda de ciocolatiu.

DISTRIBUIȚI