Acasă Exclusiv Cele trei blonde! (sau cum e sa fii blonda cuiva?)

Cele trei blonde! (sau cum e sa fii blonda cuiva?)

76
2
DISTRIBUIȚI

Bianca Dragusanu, Mariana Roşca, Elena Hueanu sau blonda lui Bote, blonda lui Iri şi blonda lui Elan!

Sunt considerate cele trei blonde care fac să sară audienţa în sus la emisiuni şi au făcut să se consume cerneală de ziar, mai multă decât la răpirea jurnaliştilor! Nu au o personalitate a lor, nu au un nume al lor, iar oamenii nici nu ştiu cum le cheamă exact, dar le recunosc, fără pic de problemă, după sponsorii lor (voi le ziceţi cum vreţi – iubiţi, amanţi, bunici, taţi, fraţi, nepoţi, etc.). Pe primul loc se situează Bianca Drăguşanu sau blonda lui Bote. Ea este urmată de blonda lui Iri sau pe numele ei Mariana Roşca, iar pe ultimul loc al podiumului o găsim pe Elena Hueanu, cea care a fost revendicată de Elan Schwartzenberg.

bianca-dragusanuFaimosul designer a fost un fel e zid al plangerii pentru Bianca, căci el a înţeles-o, aşa cum nu a făcut-o niciun bărbat din viaţa ei şi i-a oferit ceea ce ea şi-a dorit: faimă. Prima data când ea a apărut în lumea mondenă, a fost în urmă cu un an, pe undeva, în paginile ziarului Click!, alături de Luis Lazarus. Se zvonea că ar fi  ceva între ei. În perioada aceea, era cunoscută drept „sexy brutăriţa”.  Biancăi nu i-a convenit să apară „pe undeva” în ziar. Ea vroia prima pagină. Aşa se face că a aparut, brusc, în vara aceasta, în ziarul Libertatea, chiar pe prima pagină. De data aceasta subiectul a fost de senzaţie: făcea sex, în mare, cu Cătălin Botezatu, noul ei iubit. Astfel, a intrat printre grei şi a devenit un personaj nelipsit în presa de scandal. Am ţinut minte o frază, dintr-un interviu dat de Bianca revistei Spy: „Sunt în stare să fac orice pentru ajunge sus”. Şi a ajuns! A avut relaţii cu urmatorii bărbaţi: Mirco Maschio, Alin Ionescu, Joe al lu’ Elena Băsescu (cu aceste asocieri se pare că ne întoarcem la origini, la ţară!), Ioan Niculae (patron FC Brasov), etc.

mariana rosca sexy

Mariana Roşca sau blonda lui Iri, se laudă cu doua intalniri pe care le-a avut cu miliardarul din Izvorani. Desi Irinel Columbeanu a spus ca nu a avut nici o legatura cu femeia de 29 de ani, Mariana a descris cu lux de amanunte intalnirea dintre cei doi, la emisiunea lui Maruta. A spus chiar că miliardarul este nimfoman. A spus multe şi nevrute. A aparut busc, la inceput de toamna 2009, cu acest scandal monden.

elena-hueanuElena Hueanu este categorisită drept blonda lui Elan, pentru că a fost surprinsă de paparazzi Click!, de 1 mai,  când pleca de la Hotelul Rex din Mamaia, spre Bucureşti, cu fostul soţ al Mihaelei Rădulescu. Toate fetele din Bamboo Mamaia ştiau că Elan este un bărbat deosebit de şarmant, galant şi fermecător. Nu de alta, dar cam toate au recunoscut acest lucru. Elena a spus doar că a vrut să vadă cum merge maşina „domnului Elan”. Şi a văzut. Din păcate pentru ea, sutele de apariţii de prin revistele din străinătate nu au fost deajuns de puternice pentru a-i acoperi noul nume: Blonda lui Elan.

q.e.d.
sau, pentru blonde, q7 e d(t)are!

Sursa foto: facebook Mariana Rosca, hi5 Elena Hueanu

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Nu exista nimfoman.Termenul e doar la feminin.
    NIMFOMÁNĂ, nimfomane, adj., s.f. (Femeie) care suferă de nimfomanie. – Din fr. nymphomane.
    Pt ca barbatii au deja apetitul sexual ridicat din nastere.
    NIMFOMANÍE s. f. exagerare a apetitului sexual la femei sau la unele animale femele; estromanie. (< fr. nymphomanie)
    Auziti prostii si le scrieti si voi…