Acasă Exclusiv Catalin Botezatu: „Nu sunt ipocrit, recunosc ca am fost la vrajitoare”

Catalin Botezatu: „Nu sunt ipocrit, recunosc ca am fost la vrajitoare”

117
7
DISTRIBUIȚI

Razvan Voicu, razvan@emulte.ro

Emulte.ro continua subiectul cu vedete la vrajitoare, inceput ieri. O alta vedeta care obisnuia sa mearga la vrajitoare este Catalin Botezatu.

Designerul a recunoscut din prima ca a fost la vrajitoare cu multi ani in urma: „In naivitatea mea, am fost la vrajitoare in urma cu multi ani. Nu sunt ipocrit si recunosc acest lucru, imi asum trecutul, prezentul si viitorul, oricare ar fi acela. Am fost la ghicitoare sa imi prezica viitorul”, a declarat Catalin Botezatu in exclusivitate pentru eMulte.ro si Otv.

Designerul ne-a mai spus ca sunt foarte multe vedete care obisnuiesc sa mearga la ghicitoare, dar nu recunosc acest lucru. eMulte.ro a aflat ca Botezatu obisnuia sa mearga la nimeni alta decat la vrajitoarea Maria Campina, supranumita si Regina magiei albe.

DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII

  1. CATALIN imi permit sa ti spun asa pt ca sint putin m ai mare ca tine,eu sint trecuta putin prin viata ,adica doamne fereste nu div ,de citeva luni am ramas de cea mai draga persoana mie ,eu te rog daca vrei sami ascuti sfatul:cautati o fata din afara televiziuni e cel m ai bn si putin mai apropiata de ani tai,pt ca cele tinere sint numai dupa profit te pupa o ardeleanca.e pacat de tine ca se vede ca esti o pers deosebita .
    .

  2. « Castiguri Pe Net. Salariu atractiv. Cautam urgent oameni interesati sa lucreze la domiciliu. Asiguram prin contract plata salariului. Rugam seriozitate maxima !Detalii numai la email :mirajulnaturii@gmail.com
    Valabil in toata tara
    NU trebuie sa vinzi si nu trebuie sa investesti bani ! Aplici doar un sistem gratuit si foarte elegant de lucru numai pe Internet (marketing,publicitate) si castigi bani ! «

  3. Catalin te admir in tot ce faci,sunt o mare fana a ta.Te-ai nascut sub o stea norocoasa, eu nu, am pornit cu stangul de la 11 ani cand mi-a murit tatal,probabil asa se va termina,probabil nu mai este mult.Sunt putin mai mare ca tine,o sora mai mare sa zicem.Esti undeva pe un piedestal doar prin munca ta, prin zbuciumul tau numai tu stii,esti inconjurat numai de femei frumoase,ar fi pacat sa nu profiti de ocazie,dar ptr. mai tarziu ai nevoie de cineva care sa nu profite doar de pozitia si influenta ta, de banii tai,ai nevoie de cineva care sa aprecieze omul din tine,valoarea ta spirituala,morala,sa nu se ia dupa barfe,sa ta ia asa cum esti.Diferenta de varsta prea mare nu este sanatoasa,doar pentru aventuri, de care vei avea parte tot timpul.O unguroaica.