Acasă Exclusiv Bruneta filmata cu Adrian Mutu, amanta lui Gheorghe Gheorghiu?

Bruneta filmata cu Adrian Mutu, amanta lui Gheorghe Gheorghiu?

225
11
DISTRIBUIȚI

„Unde dragoste nu e, nimic nu e… dragă Alina”! Acestea sunt versurile care au făcut-o pe brunetă să rămână cu gura căscată… în faţa cântăreţului!

Emulte a aflat, în exclusivitate, că Alina Ghidarcea, una din cele două fete care au fost filmate în prezenţa fotbalistului Mutu, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, alături de Gheorghe Gheorghiu. Ea l-ar fi rugat pe acesta, cu ani în urmă, să o ajute să se promoveze în lumea mondenă şi să o înveţe să cânte. Gheorghe a acceptat şi chiar a început să o ia cu el în concerte. De la o bună prietenă a Alinei, am aflat că nu puţine au fost dăţile când aceasta a fost în vizită, la casa cântăreţului din Cotroceni, la miez de noapte.  Astfel, orele târzii de studio şi-au pus amprenta pe relaţia celor doi, şi aşa au început să îmbine utilul cu plăcutul. Dar iată că Mutu a fost cel care a propulsat-o pe Alina pe primele pagini ale ziarelor, nicidecum Gheorghiu sau talentul ei muzical. A avut noroc sa fie la momentul potrivit în locul potrivit. Sa fie si Mutu acolo şi cineva care să filmeze. Ce mai… o reală victimă.
Contactat telefonic de eMulte.ro, Gheorghe Gheorghiu a declarat că o cunoaşte de mult timp pe Alina Ghidarcea : “O fata superba cu o voce extraordinara, care nu a avut norocul sa se afirme. Acum sunt vedete toate pitipoancele, care nu-i ajung nici la unghia cea mica.”
Gheorghe Gheorghiu nu a negat relaţia intimă dintre ei: “Poate mi-ar fi plăcut să fie, totuşi, ceva serios între noi… dar nu cred că e loc!”, a mai spus Gheorghiu pentru eMulte.ro.

[ad#adsense-articole]

Foto:Costas Dumitrescu

DISTRIBUIȚI

11 COMENTARII

  1. Pe langa ca sunteti niste mincinosi notorii care nu au ce scrie, nici macar nu va informati cum trebuie, nu aveti dovezi. Iar „prietena buna”, daca e cine cred eu ca e, sa taca din gura ca nu e decat o stoarfa imbracata ca un pom de Craciun.
    In afara de asta, va contraziceti singuri, intai spuneti ca au o frumoasa idila si apoi dati citat din Gheorghiu ca i-ar fi placut sa fie ceva serios dar nu e loc. Nu vedeti cat de penibili sunteti?
    Jenibil.
    Daca vreti informatii reale despre Alina Ghidarcea, alias Black Diamond, nu mai ascultati la toate parasutele si la toti ratatii doar asa ca sa iscati valva si scandal aiurea. Ati putea s-o contactati direct sa cereti un interviu in exclusivitate, nu credeti? Sau aveti acces probabil la e-mail-ul meu, v-o descriu eu pe Alina Ghidarcea ca ne cunoastem de la 5 ani.
    Nu mare mi-ar fi mirarea sa va treziti cu o citatie pentru calomnie, „domnii” mei.

  2. pai vrea sa-i fure casa lui gheorghiu, de ce vrea batrani ca sa-i prosteasca? pai si batranii se mai desteapta din cand in cand se vede ca e tiganca..iar mutu a cerut o manea pt ca si el si-a dat seama ca e o tiganca de cacat care vrea batranei, pt ca tinerii se prind repede de figura, e prea batrana pt varsta ei, arata de 40