Acasă Exclusiv Bote’ lasa cea mai mare spaga la ospătari

Bote’ lasa cea mai mare spaga la ospătari

191
0
DISTRIBUIȚI

de Razvan Voicu, razvan@emulte.ro

eMulte.ro a stat de vorbă cu câţiva chelneri din localurile mondene, cele mai frecventate din Bucureşti. Am aflat, astfel, pentru dvs. cât lasă bacşiş vedetele noastre şi dacă sunt draguţi sau nu cu chelnerii din restaurantele din zona Ambasadei Chinei.

Astfel, in categoria „nu i-am vrea niciodata clienţi se numără Ilinca Vandici, care, după spusele băieţilor de la restaurant, „numai figurile sunt de ea şi de multe ori se face că uită să lase şpagă.” Tot în aceiaşi categorie intră şi mulatra Laurette, care „râde a pagubă tot timpul şi are numai impresii ieftine în cap. Când vine vorba de şpagă, nu lasă”, au declarat pentru eMulte.ro aceleaşi surse.

La categoria „lasa spaga tot timpul” se incadreaza Jasmine, care, dupa declaratiile ospatarilor, „nu vine niciodata singura, vine de fiecare date insotita de cate un barbat si de fiecare data lasa spaga buna”. Tot aici intra si Carmen Plesa care, chiar daca nu se lauda cu o avere fabuloasa, de fiecare data e draguta cu ….  si lasa bani frumosi. Adrian  Cristea lasa si el o spaga frumoasa celor care l-au servit la masa, dar are si el fitele lui: „Mereu sta cu gluga pe cap, sa nu-l vadă paparazzi”, au declarat ospatarii unui restaurant foarte cunoscut in randul vedetelor.

La categoria „poti sa trăieşti câteva zile bune din şpaga lui” se încadrează cel mai cunoscut designer din Romania, nimeni altul dedcât Cătălin Botezatu. Un barman dintr-un restaurant din zona Soselei Nordului a declarat pentru eMulte.ro: „Botezatu e de fiecare data draguţ cu noi. De fiecare dată mulţumeste, chiar dacă îi aducem mancare sau îi aducem un şerveţel. Mereu e bine îmbrăcat si il recunoastem de fiecare data dupa parfum. La final, tot timpul lasa mai mult de jumatate din nota. Cu banii aia, eu traiesc cateva zile”.