Acasă Exclusiv Blonda lui Bote, show lesbi cu Roxana Ilie şi Raluca Arnăutu?

Blonda lui Bote, show lesbi cu Roxana Ilie şi Raluca Arnăutu?

369
0
DISTRIBUIȚI

Bianca lui Bote şi Roxana Ilie s-au  împrietenit la cataramă cu Raluca Arnăutu! Coincidenţa face ca între Bianca şi Roxana să existe o atracţie sexuală puternică. Oare Raluca a căzut în plasa lor?

În urmă cu două luni, paparazzi eMulte.ro au surprins-o pe Bianca lu’ Bote sărutându-se cu manechinul Roxana Ilie (fosta iubită a lui Claudiu Pătraşcu), în faţa terasei de fiţe, Ambiance Cafe, din capătul cartierului Dorobanţi. Joi, după prezentarea de la clubul Princess, din Regie, cele două (B & R) au invitat-o pe Raluca, iubita lui Alex Erbaşu, să meargă cu ele cu maşina. I-au spus să nu mai dea banii pe taxi, că o duc ele acasă. Acasă … unde?!

Fotograful eMulte a surprins momentul când acestea s-au urcat în X5-ul Biancăi, toate cu zâmbetul pe buze, gândindu-se, fiecare în felul ei, la noaptea ce va urma! După nici 200 de metri, BMW-ul cu numere de Sibiu a fost oprit de un echipaj de poliţie. Îndată ce blonda a deschis geamul, „miliţianul” a rămas blocat, cu ochii în decolteul ei şi, astfel, iubita lui Bote a putut demara în trombă, lăsându-l pe acesta să se răcorească pe stradă, singur! Ce au făcut cele trei în continuare, este doar un mister, pe care doar Bianca îl va dezlega sau lega, întrebată fiind: „Puştoaico, tu ai sânge de viperă?”

Foto: Bogdan Grigore

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI