Acasă Exclusiv Bianca, esti insarcinata cu Bote?

Bianca, esti insarcinata cu Bote?

134
3
DISTRIBUIȚI

eMulte.ro a intrat in posesia unor poze din care rezulta ca Bianca vrea sa cumpere niste hainute pentru bebelusi.

Bianca Dragusanu se afla la cumparaturi chiar cu prietena sa, Lavinia, cu care a si fost in vizita la fotbalistul Adrian Cristea, acum cateva zile, si de care este de cele mai multe ori, nedespartita. Blonda lui Bote nu s-a putut abtine sa nu admire niste hainute pentru copii, intr-un magazin dintr-un mall bucurestean.

Se pare ca Bianca are motive serioase pentru care se comporta asa. Blonda este nervoasa, irascibila si chiar a lesinat joia trecuta la emisiunea lui Dan Capatos. S-ar putea ca aceasta sa fie insarcinata si de aici si legatura cu pozele in posesia carora am intrat.

Bianca Dragusanu nu a putut fi contactata telefonic, insa am vorbit cu prietena acesteia, Lavinia, care ne-a marturisit ca Bianca isi dorea foarte mult sa aiba un copil cu designerul Catalin Botezatu, aceasta nefiind prima data cand blonda intra in magazinele cu hainute pentru copii si chiar cumpara cate ceva.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. sunteti nijte nesimtiti cei care ii o judecati pe BIANCA !!!
    de unde stiti voi care a fost relatia lor incat sa ii vb de rau am citit o multime de articole si comentari lasate de persoane care nu judeca si nu isi dau seama ca si ei poate au fost in situati asta sau vor fi eu cred ca cei care o judeca sunt gelosi pe frumusetea ei si pe faptul ca e o vedeta in adevaratul sens al cuvantului.
    Bianca fi tare si daca cu adevarat te-a iubt Catalin atunci se va intoarce la tn daca nu este un om neserios pentru ca nu jtie sa te aprecieze asa cum esti…ci vrea sa te schimbe. tu fi asa cum ai fost mereu si fi puternica eu te sustin id:dr3am_yoo