Acasă Exclusiv Bianca Drăguşanu l-a lăsat cu ochii în soare pe Pescariu!

Bianca Drăguşanu l-a lăsat cu ochii în soare pe Pescariu!

106
0
DISTRIBUIȚI

Bianca Drăguşanu nu-i face pe plac machiorului, şi a refuzat să-i vină în prezentarea de aseara de la clubul Cuando.

Se pare că blonda lui Bote se respectă şi nu se sinchiseşte să plece din casă pentru orice prezentare. Astfel, după ce s-a lăudat pe la toate televiziunile că o va avea pe Bianca în prezentarea lui, se pare că Pescariu a rămas cu buza umflată aseară, când manechinul nici măcar nu i-a mai răspuns la telefon, chiar înainte să înceapă prezentarea. Cea care i-a luat locul în prezentare a fost Marina Dina.

Raluca Ogică este un alt fotomodel care era să-l lase baltă pe machior chiar înainte de prezentare. Adi a obligat-o pe aceasta să prezinte topless, dar din păcate pentru el şi viitoarele lui apariţii prin ziarele de scandal, aceasta nu a acceptat. Într-un final, machiorul se ruga de ea, în cabina de probă, să intre în prezentare, îmbrăcată cum vrea ea. „Nu am acceptat să intru în prezentare în sânii goi. Adi nu mi-a zis să plec, aşa cum se lăuda în club. Într-un final am acceptat să intru în prezentare, dar aşa cum am vrut eu! Eu am un contract cu agenţia de modă, nu cu el!”, a spus pentru eMulte Raluca.

Nu e prima data cand Pescariu ia teapa de la un manechin.

Vara trecuta, Laurette nu a mai participat la o prezentare a lui Pescariu, la Mamaia, dupa ce s-a certat la cutite cu acesta.

DISTRIBUIȚI