Acasă Exclusiv Barmanul calendarului cu barbati nud: „Fetelor, rabdare, ca aveti ce vedea!”

Barmanul calendarului cu barbati nud: „Fetelor, rabdare, ca aveti ce vedea!”

620
13
DISTRIBUIȚI

„Fetelor, rabdare, ca aveti ce vedea!” le transmite cel de-al doilea tanar care a acceptat sa-si dea jos hainele pentru o sedinta foto, domnisoarelor si doamnelor care vor sa vada calendarul cu barbati nud.

Dupa mecanic, urmeaza barmanul. Se numeste Radu Florin Alin,  are 21 de ani, este din Timisoara si studiaza la Politehnica. A ajuns in lumea modei dupa ce a terminat un curs de specialitate, la varsta de 16 ani, iar de la 18 ani le innebuneste pe fete in cluburile in care animeaza.

Ii plac provocarile si tocmai din acest motiv a acceptat propunerea designerului Adrian Haiduc de a poza dezbracat. „A fost cea mai importanta sedinta foto la care am participat, nu am crezut ca este atat de greu sa pozezi nud. Mi s-a parut interesanta ideea de a poza nud intr-un calendar, in postura de barman si am avut noroc cu Adrian Haiduc, care a stiut sa-mi foloseasca emotia pentru a transforma totul intr-o sedinta de nota 10.”, a marturisit pentru emulte.ro tanarul.

Adrian Haiduc i-a incredintat pe perioada sedintei foto lui Florin, care a jucat rolul barmanului in calendarul cu barbati nud, un sirag de perle clasic, in culoare naturala, acesta fiind printre putinele accesorii care i-au acoperit corpul.

Foto: Denis Kappel

DISTRIBUIȚI

13 COMENTARII