Acasă Exclusiv Anna Lesko s-a impacat cu fostul iubit, Liviu Moreanu

Anna Lesko s-a impacat cu fostul iubit, Liviu Moreanu

206
1
DISTRIBUIȚI

Razvan Voicu

Dupa ce a refuzat cererea in casatorie facuta de Codin Maticiuc si s-a despartit de acesta, Anna Lesko se refugiaza din nou in bratele fostului iubit, Liviu Moreanu, patronul unui restaurant de lux cu specific argentinian.

Cantareata nu a dorit sa ramana prea mult timp singura dupa despartirea de playboy-ul Codin Maticiuc, Anna liviu moreanupreferand sa se intoarca la Liviu, cel cu care a mai avut o relatie de aproape doi ani.  Anna si Liviu au fost vazuti impreuna acum cateva zile la cunoscutul restaurant japonez Sushi Ko din Capitala, unde coincidenta sau nu, au cinat singuri, nederanjati de niciun alt client, cei doi amorezi avand asigurat cadrul perfect pentru mici tandreturi. Liviu a achitat nota de plata si a condus-o pe basarabeanca, fericit ca i-a intrat iar in gratii. De altfel, Liviu Moreanu a si fost vazut iesind din locuinta cantaretei in repetate randuri…

Conform zvonurilor din presa, Anna Lesko si Liviu Moreanu aveau planuri de casatorie cu doi ani in urma, insa solista a renuntat la relatia cu acesta pentru a-l cunoaste mai indeaproape pe Codin Maticiuc.

Foto: Catavencu.ro

DISTRIBUIȚI