Acasă Exclusiv Anna Lesko, în genunchi în faţa Elenei Hueanu

Anna Lesko, în genunchi în faţa Elenei Hueanu

185
1
DISTRIBUIȚI

Razvan Voicu


Anna Lesko a dat nas în nas cu două dintre rivalele ei în dragoste: Elena Hueanu, fosta iubită a lui Elan Schwartzenberg şi Raluca Potecaru, iubita de săptămâna trecută a lui Codin Maticiuc.

Anna Lesko este o femeie care a trecut anul acesta prin două relaţii tumultoase ca gâsca prin apă. Începutul anului 2009 a găsit-o cuplată cu vestitul Codin Maticiuc, ca după aceea, prin primăvară, să plece cu Elan Schwartzenberg în Israel. Cei doi au făcut tot posibilul să nege relaţia, dar au tot fost prinşi de paparazzi. Cum Elan îşi făcea de cap, la mare, cu Elena Hueanu, Anna a rămas singurică,  dar, din fericire, nu pentru mult timp. Codin Maticiuc nu a uitat-o şi chiar a iertat-o pentru escapada cu fostul soţ al Mihaelei Rădulescu şi a făcut tot posibilul şi s-a împăcat cu rusoaica. Dar cum totul în lumea mondenă este cusut cu aţă alba, deci nu ţine, în urmă cu o lună, cei doi s-au despărţit. Motivul?! Poponeţ a cerut-o în căsătorie pe Lesko, numai că aceasta s-a speriat şi l-a părăsit. Codin, supărat nevoie mare, a început să bată cluburile, din nou, crezând că o va putea uita pe Anna în braţelei altei femei. eMulte a aflat, în exclusivitate, în urmă cu două săptămâni de idila băiatului de bani gata cu Raluca Potecaru. Codin, însă, a negat totul, şi chiar a părăsit-o pe Raluca. Motivul?! O vrea înapoi pe Lesko!

Şi cum Dumnezeu nu doarme niciodată, săptămâna trecută, la Miss Press, Anna Lesko a dat nas în nas cu Elena Hueanu. S-au salutat politicos, şi din cand în când îşi mai aruncau priviri, una alteia. Fotograful eMulte.ro a surprins momentul când Anna Lesko, înainte să intre pe scenă, era pur şi simplu în genunchi, iar Elena Hueanu o privea cu oarecare mândrie. Şi cum asta nu era destul, lângă scena pe care Anna Lesko cânta, chiar la masa VIP, stâtea Raluca Potecaru. Aceasta o privea, oarecum admirativ,  pe aceea în faţa căreia, fostul ei iubit, Codin Maticiuc, nu mişcă!

DISTRIBUIȚI