Acasă Exclusiv Andreia de la Trident, nasa nepotelului lui Cornel Pasat

Andreia de la Trident, nasa nepotelului lui Cornel Pasat

176
0
DISTRIBUIȚI

andreia trident nasaInca de mic, nepotul coregrafului trupei Flamingo Boys, Cornel Pasat, da dovada ca va fi un smecher. Micutul Ronis Andrei a fost botezat saptamana trecuta nu de un nas si o nasa, asa cum se obisnuieste, ci de doua nase. Acestea sunt Andreia de la Trident si Corina Popescu, o prietena de familie a parintilor bebelusului.

andreia trident l-a botezat pe nepotul cui Cornel PasatRonis Andrei a fost crestinat la Biserica Sf. Ilie din zona Izvor, iar petrecerea de botez a avut loc la Restarurantul Providence si s-a intins pana dimineata. Alaturi de nasa lui celebra, la botez au mai participat si alte vedete, printre care s-a numarat si cuplul Cristina Coca si Claudiu Bogdan de la OTV.

A doua zi, la traditionala baita, micutul a fost rasfatat cu cadouri de nasa lui, care s-a descurcat de minune. Conform obiceiului, bebelusul proaspat imbaiat a trebuit sa aleaga unul dintre lucrurile puse in cadita, micutului Ronin atragandu-i atentia o bratara de aur, daruita de nasa lui. Andreia a fost incantata sa-l boteze pe nepotul lui Cornel Pasat, mai ales ca ea si finul ei isi serbeaza ziua de nastere in aceeasi zi: 20 februarie.

DISTRIBUIȚI