Acasă Exclusiv Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana si-au marit buzele in direct (VIDEO)

Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana si-au marit buzele in direct (VIDEO)

226
7
DISTRIBUIȚI

sanziana 4Nonconformistele Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana au fost protagonistele unui experiment inedit in lumea show-biz-ului autohton. Cum majoritatea vedelor din ziua de azi recurg la tot felul de interventii chirurgicale pentru a arata cat mai bine, dar ascund acest lucru, cele doua fete au acceptat sa fie filmate in direct in timp ce doctorul George Ciolacov, de la clinica cu acelasi nume din interiorul hotelului Phoenicia, le-a introdus in buze acid hialuronic marca Anteis Esthelis.
Acest produs este destinat atat umplerii ridurilor cat si augmentarii buzelor. Rezultatul operatiei estetice a fost un succes, Andreea si Sanziana dobandind niste buze carnoase si in acelasi timp cu un aspect foarte natural. Daca nu ar fi fost filmate, nimeni nu ar fi zis ca buzele lor au fost marite artificial.
Nu credem ca buzele carnoase ne fac neaparat mai frumoase, dar cu siguranta ne fac sa fim mai senzuale. Ii multumim medicilor George Ciolacov si Cristina Dragusin de la clinica J&D Medicals ca ne-au ajutat sa fim mai senzuale”, au declarat Andreea si Sanziana site-ului www.emulte.ro. Cat despre anestezia si operatia prin care au trecut, manechinele au spus ca durerea nu a fost nici pe departe asa de mare precum au crezut.

DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII