Acasă Exclusiv Andreea si Vlad Munteanu au devenit parinti!

Andreea si Vlad Munteanu au devenit parinti!

97
0
DISTRIBUIȚI

Vineri, 1 mai, la orele 9:00, Andreea Oroz Munteanu, sotia fotbalistului Vlad Munteanu, a nascut un baietel sanatos tun. Bebelusul a avut la nastere 3, 550 kg si 51 cm.

“Traim sentimente absolut superbe. Suntem extrem de fericiti”, a declarat Andreea Oroz, de pe patul din maternitate, in exclusivitate, pentru site-ul www.emulte.ro. Andreea a nascut prin cezariana partiala la Maternitatea Regina Maria a Centrului Medical Unirea, sub supravegherea medicului ginecolog Alexandru Filipescu.

Toata perioada cat a fost insarcinata, Andreea a fost activa pana in ultima saptamana. Daca la inceput i-a fost greu, in ultima perioada a avut momente cand nici nu a simtit ca e insarcinata. Legitimat la Arminia Bielefeld, Vlad Munteanu a venit joi seara cu o cursa de linie din Germania , pentru a fi alaturi de Andreea la aparitia pe lume a primului lor copil. Astfel, Vlad si-a tinut sotia de mana in tot timpul operatiei, iar in aceeasi zi spre seara s-a intors la Bielefeld , intrucat echipa sa are meci sambata cu Stuttgart.

Copilul Andreei si al lui Vlad a primit numele David Ioan. Cei doi si-a dorit din prima zi de cand au aflat ca vor deveni parinti ca unul din numele copilului sa fie David, iar Ioan au ales pentru ca in familia lui Vlad toti barbatii au acest nume, dar si bunicul Andreei si nasul de cununie Doru Bostina. Andreea a nascut in jurul orel or 9 dimineata si a primit vizite la spital de la parinti si socrii precum si o multime de telefoane de felicitare.

DISTRIBUIȚI