Acasă Exclusiv Ana Maria Prodan, singura cu „acte in regula” de la petrecere

Ana Maria Prodan, singura cu „acte in regula” de la petrecere

216
0
DISTRIBUIȚI

La prezentarea ultimei colectii de rochii semnata de designerul Roxana Butnaru, care a avut loc joi seara in clubul Cuando, au participat mai multe tinere ale caror nume le este asociat mai mult sau mai putin cu cel al unor fotbalisti consacrati.

Singura cu „acte in regula” de la petrecere a fost insa Ana Maria Prodan, ea chiar fiind maritata cu un fotbalist. Nu numai ca sotul ei este Laurentiu Reghecampf de la Alemania Aachen, dar Ana Maria este si presedintele clubului de fotbal CS Buftea. La evenimentul monden din Cuando, Ana Maria a purtat o superba rochie, creata de Roxana Butnaru chiar pentru ea.

Alexandra Enachescu, fosta iubita a lui Cristi Pulhac, Ramona Gabor, prietena lui Cristi Daminuta, Denisa Nechifor, mama fetitei lui Adrian Cristea, Denisa Tanase, iubita lui Hristu Chiacu, Oana Ogararu, prietena lui Alex Tudose, Diana Predica, iubita lui Andrei Margaritescu si Maia Feldan care s-a iubit cu stelistul Carlos Toja sunt celelalte tinere care au prezentat rochiile Roxanei Butnaru.

foto www.emulte.ro

DISTRIBUIȚI