Acasă Exclusiv Adriana Alexandru: „Mihai Morar, numai minciuni spui la tv”

Adriana Alexandru: „Mihai Morar, numai minciuni spui la tv”

245
12
DISTRIBUIȚI

Adriana Alexandru, cantareata care a inceput recent o colaborare cu  Costi Ionita, considera ca este atacata de catre Mihai Morar, din ce in ce mai des. Pentru ca nu a mai suportat jignirile si ironiile din partea acestuia, care a indraznit sa se lege de numele de scena al cantaretei, „Rouge”, dar si de rujul acesteia, si de modul in care il foloseste aceasta, Adriana a hotarat sa se apere.  Cantareata considera ca Mihai Morar se razbuna astfel pe ea pentru ca i-a refuzat invitatia in emisiune. Adriana este de parere ca „Mihai Morar vorbeste fara sa stie, iar in emisiunea lui se spun numai minciuni”.

„Mihai Morar, numai minciuni spui la tv”

„Mihai esti un rautacios, nu trebuie sa iti placa tie de mine, e multa lume care ma place din punct de vedere muzical. Eu am o facultate de muzica, am terminat-o cu 9.30, masterat in muzica terminat cu 10, am participat la spectacole de mica, am diferite premii si multe altele, iar de piesa „Baccia mi” nu mai rade, ca e compusa de Costi Ionita, deja e pe radio, e in toate cluburile din Romania, lasa-ma in pace si nu mai rade inainte de a sti ce s-a intamplat in viata mea… ai grija ca e un Dumnezeu sus, sunt model, femeie de afaceri, cantareata, etc… Nu imi pasa ce spui tu la tv, numai minciuni…”

Acesta este replica data de Adriana Alexandru prezentatorului emisiunii Rai da’ buni, Mihai Morar, insa nu fata in fata cu acesta, ci prin intermediari. Poate ca Mihai Morar ar trebui sa innoiasca invitatia catre Rouge, pentru a participa la emisiune, unde cei doi ar putea sa lamureasca toate „neintelegerile” dintre ei…

DISTRIBUIȚI

12 COMENTARII