Acasă Exclusiv Adrian Haiduc a despartit-o pe Ramona Lazuran de iubitul ei

Adrian Haiduc a despartit-o pe Ramona Lazuran de iubitul ei

169
0
DISTRIBUIȚI

Desi cei doi pareau sa se inteleaga foarte bine, in ciuda diferentei de varsta, povestea lor de dragoste a avut un final nefericit, Ramona si Alin alegand sa isi spuna „Adio”.

Desi vedeta Playboy a afirmat ca motivul despartirii lor este programul foarte incarcat pe care il are in perioada urmatoare, cu sedinte foto si contracte de modelling, surse din anturajul Ramonei au dezvaluit pentru eMulte.ro ca motivul principal al rupturii ar fi interventiile designerului Adrian Haiduc pe langa starul calendarului cu barbati dezbracati.
O prietena apropiata a vedetei Playboy  ne-a declarat ca Adrian Haiduc a fost foarte deranjat de faptul ca Ramona Lazuran s-a cuplat cu un pustan si a sfatuit-o pe aceasta sa termine cat mai repede aceasta relatie, care pe langa faptul ca nu ar fi dus nicaieri, i-ar fi daunat si imaginii pe care si-a format-o. Mai mult, designerul timisorean a sfatuit-o pe Ramona sa motiveze despartirea ei de Alin prin programul ocupat pe care aceasta il are.

Contactat de emulte.ro, Adrian Haiduc a fost destul de evaziv, lasand loc interpretarilor: „”Nu ma priveste relatia lor, daca a existat sau nu. Daca s-au despartit, eu nu pot decat sa ma bucur. E mai bine pentru amandoi… oricum aceasta relatie, daca ar fi fost… nu ar fi tinut mult! Consider ca le e mai bine, pe cai separate!”

Foto: agenda.ro

DISTRIBUIȚI