Acasă Exclusiv Adina Buzatu: „Părinţii ar trebui să-şi indrepte copiii spre sport”

Adina Buzatu: „Părinţii ar trebui să-şi indrepte copiii spre sport”

214
0
DISTRIBUIȚI

Răzvan Voicu

Proaspăt venit de la New York, antrenorul de fitness Vali Gogan aleargă dimineaţă de dimineaţă, în parc, cu Adina Buzatu şi Ozana Barabancea.

Vali Gogan a lucrat în New York ca antrenor de fitness, reuşind să-şi treacă în CV, ore întregi de antrenament cu multe vedete de la Hollywood. Anul trecut, s-a întors în Romania cu gânduri mari. Vrea să schimbe mentalitatea Românilor în ceea ce priveşte sportul. Vrea să ne facă să înţelegem că fără sport şansele noastre de supravieţuire, în ziua de azi, scad ameninţător. Dar, mentalitatea românilor şi gradul de educare lasă de dorit, spune antrenorul de fitness. „M-am întors de o perioadă bună în Romania, dar abia acum am reînceput să mă simt, pe plan profesional, ca la New York. Prin noiembrie, am început să alerg cu Adina Buzatu, o femeie care a început să vină, zi de zi, la ora 06:30, la antrenamente în parcul Herăstrău. Ce pot să-mi doresc mai mult? Ăsta e serviciul meu, să fac oamenii să devină consecvenţi în ceea ce înseamnă sport!”. Vali, de multe ori aseamănă Parcul Herăstrău cu Central Park din New York, „dar un pic mai mic”, adaugă el.

Adina Buzatu aleargă alături de fiica ei, Sara în vârstă de 12 ani. „Imi place în general să fac sport, dar nu am reuşit niciodată să alerg. Nu ştiu să alerg corect. De când am renunţat la fumat, am simţit că trebuie să fac sport mult mai mult şi mai organizat. De obicei ajung în parc la ora 06:30 dimineata şi încep să alerg cu Vali Gogan. Iarna, ajung pe la 07:00. Vin şi cu Sara, fetiţa mea de 12 ani. Vreau foarte mult să o obişnuiesc cu sportul de mică. Înainte, avea tendinţa să ia în greutate. M-am gândit că ceea ce poţi face de mică este mult mai greu să faci când eşti mai mare. Vreau ca sportul să devină un mod de viaţă pentru ea”. În luna decembrie, Adina a reuşit să o aducă şi pe Oazana Barabancea la alergat. „Mă bucur că îi place şi că vine zi de zi alături de noi să alerge. După o lună deja se vede diferenţa, chiar a slăbit câteva kilograme”, a mai declarat Adina pentru eMulte.ro. Cântăreaţa de jazz a înţeles numaidecât beneficiile sportului matinal, şi a început să-şi aducă şi băieţelul la antrenamente.

Foto: Bogdan Grigore

DISTRIBUIȚI