Acasă Exclusiv “Mirela e o taranca proasta care a aparut ca ciupercile dupa ploaie”

“Mirela e o taranca proasta care a aparut ca ciupercile dupa ploaie”

736
3
DISTRIBUIȚI

Fotbalistul lui Inter Milano, Cristi Daminuta, s-a enervat ingrozitor cand a auzit ca o anumita Mirela s-a laudat la emisiunea “Happy Hour” ca este sunata insistent de el. Fotbalistul a dat un interviu in exclusivitate site-ului de internet www.emulte.ro.

Cine e Mirela si ce vrea?
Nu stiu cine e femeia asta. Am inteles ca se lauda ca vorbeste cu mine pe mess si la telefon.  E nebuna.  Isi face reclama pe seama mea, cel mai probabil.

S-a certat si cu Andreea…
Am vorbit si eu cu iubita mea si i-am zis ca degeaba se cearta cu asta, ca aia nu vrea decat reclama pe seama noastra. E o anonima si se foloseste de noi  ca sa se faca cunoscuta.  Sufera de vedetisme dar cu mine nu-i merge.

Mirela a mai spus ca ai dificultati in a te exprima… Ca vorbesti  numai cu “mmm” si “aaa”…
Sa stea linistita, ca am dat interviuri presei romane cat n-a mancat ea snitele. Toate tarancile care au aparut ca ciupercile dupa ploaie se gasesc sa vorbeasca la televizor.  Cred ca si la radio ar vrea sa se “vada”  nebuna…

 
“Nu-mi bat capul cu astfel de femei, care nu fac decat sa se bage in seama. O sa lamuresc situatia cu ea, maine la ProTV. Sa vedem daca o sa aiba curajul sa apara. Chiar nu inteleg de ce s-a bagat intr-un scandal ca asta” – Andreea Tonciu.

 

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII