Acasă Curiozităţi Artisti care realizeaza tablouri cu ajutorul atei

Artisti care realizeaza tablouri cu ajutorul atei

703
0
DISTRIBUIȚI
tablou cusut pe satin

Da, tabloul de mai sus este o reproducere dupa Van Gogh, dar nu este pictat, ci brodat. 

Artista in varsta de 23 de ani este din Georgia, se numeste Meko Galashvili si a marturisit ca pentru un singur tablou lucreaza si trei saptamani, tehnica necesitand o atentie deosebita si multa acuratete. Si se vede, zicem noi, la cate detalii reuseste sa creeze cu ajutorul firelor colorate si a acelor speciale. Imaginile pe panza iti iau ochii prin colorit si aproape ca iti vine sa le atingi ca sa te convingi ca nu sunt realizate cu ajutorul pensulei, ci cu ajutorul firelor de ata cusute pe satin.

Bogdan Alexandru este un tanar artist roman care face tablouri unicat folosind cuie si ata. Tehnica pe care o foloseste cu multa rabdare pentru a realiza extraordinarele piese de decor se numeste string art.

Daca vreti sa comandati un tablou care sa se potriveasca perfect in casa voastra, puteti sa il contactati pe Bogdan Alexandru pe Facebook, pe pagina Art Mixologist.

Art Mixologist string art Art Mixologist string art Art Mixologist string art Art Mixologist string art Art Mixologist string art Art Mixologist string art