Acasă Concurs

Concurs

Probabil ca v-ati saturat sa vedeti la orice pas poze ale vedetelor, prelucrate cu ajutorul photoshop-ului. Ei bine, noi ne-am jucat cu pozele vedetelor, insa nu le-am
imbunatatit, ci le-am distorsionat.

Ghiceste cine este in imagine

Ghiceste pana duminica, 22 mai, cine este frumoasa vedeta din poza alaturata si poti castiga o camasa oferita de www.hainedama.ro.

Uite ce poti castiga saptamana aceasta!

Castigatoarea va fi desemnata luni, 23 mai, in urma tragerii la sorti, iar rezultatul va fi publicat pe pagina noastra oficiala de pe Facebook, asa ca nu uita sa ne dai „LIKE”!

gipsy-kings-tour1Castiga o invitatie dubla la concertul trupei Gipsy Kings care va avea loc pe 9 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20:00!

Dovedeste ca esti fan Gipsy Kings. Intra pe pagina noastra oficiala de Facebook si scrie-ne in ce tara s-au nascut membrii trupei Gipsy Kings. Te va ajuta sa te diferentiezi, daca vei mentiona si cateva dintre albumele formatiei. Concursul incepe astazi, 30.03.2011 si se va termina pe data de 06.04.2011.

Castigatorul sau castigatoarea  invitatiei duble va fi ales prin tragere la sorti si va fi anuntat pe pagina oficiala de Facebook a site-ului nostru.

Concurs incheiat.

Da-ne „Like” pe Facebook si poti castiga un Jaguar!

De astazi (25 februarie 2011) ai la dispozitie 3 zile, pana pe data de 27 februarie, ora 22:oo, ca sa ne dai un „Like” pe pagina noastra oficiala de pe Facebook si ai o sansa sa castigi un Jaguar!

Prin tragere la sorti, poti castiga 3 invitatii duble la piesa de teatru „Ma mut la mama”, cu Gabriel Fatu, Adriana Trandafir si Andreas Petrescu, din data de 1 martie 2011. Spectacolul, in regia lui Gelu Colceag, va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19:00.

La sfarsitul spectacolului va avea loc si o tombola! Fiecare bilet la spectacol va avea o serie, aceasta ramanand la intrarea in sala, in urna pentru tombola. Dupa spectacol, urna va ajunge pe scena, unde va avea loc tragerea la sorti. Cineva din public va castiga un Jaguar! Si nu orice Jaguar, propriul Jaguar al lui Gabriel Fatu!

Cei trei castigatorii vor fi anuntati pe site si, bineinteles, pe pagina de facebook!

Castigatori:

Mihaela Nita

Simona Golescu

Barbu George Madalin

Concursuri incheiate

eMulte.ro iti da cu parfum… la nunta!

Concurs anti kitsch

eMulte.ro si Adina Buzatu iti fac cadou parfumuri si consiliere vestimentara pentru….. nunta, asta in cazul in care esti mire sau, daca nu esti mire…. esti cavaler de onoare, sau doar vrei sa iesi in evidenta…

Incepand de luni, 28 iunie 2010, eMulte.ro, alaturi de Adina Buzatu, vrea sa scoata kitsch-ul din voi!

Trimite pe adresa de e-mail a redactiei, concurs@emulte.ro, poze cu/de/despre NUNTI kitsch-oase. Ceea ce nu v-a placut la o nunta, ceea ce v-a facut sa dati sarmaua’ afara, sau ceea ce v-a facut sa puneti mai putini bani in plic!

In fiecare saptamana, mai exact duminica, alegem cea mai kitsch poza! Destinatarul va primi un parfum TRENDS by Adina Buzatu si consiliere vestimentara de la celebra stilista, oricand are nevoie. Chiar si noaptea, cand vrea sa fure mireasa.

Haideti  sa dam  un strop de culoare nuntilor din Romania!

UPDATE!

Concursul anti kitsch s-a terminat. Iata castigatorii:

Catana Andreea Stefania, Rm. Valcea.

Cucu Andrei, Ploiesti.

Mocanu Georgeta, com. Brebu Megiesesc, jud. Prahova.