Acasă Cocktail Wonder Lolita inchide evenimentul de moda de la Baneasa Shopping City

Wonder Lolita inchide evenimentul de moda de la Baneasa Shopping City

269
0
DISTRIBUIȚI

Maria Simion, designerul care da viata brandului Wonder Lolita, vă da intalnire pe 4 septembrie, de la ora 19:30, intr-un cadru unde bunul gust, feminitatea si pasiunea pentru moda reprezinta combinaţia perfecta pe care o veţi găsi numai la Baneasa Shopping City!

Maria Simion-WonderLolitaVeti fi martorii prezentării ”Romantic 2011” by Wonder Lolita, o colectie unica,  gandita in cel mai mic detaliu. Flori, materiale unice, fashion mood, romantism, feminitate, emotii, atitudine si nonconformism – creatiile Mariei Simion reflecta libertate de exprimare si urmaresc evidentierea liniilor feminine, magulindu-le, ascunzand astfel tonul negativ pe care vestimentatia o poate exprima.

Prezentarea Mariei Simion face parte din cadrul “Baneasa Shopping City Fashion Weekend”, un show dintr-o serie de evenimente dedicate capitalelor modei: Bucuresti, Londra, Milano, Paris si Madrid. Daca pana de curand, creatiile „Wonder Lolita”, promovate de Maria Simion puteau fi achizitionate doar in Amsterdam si Milano, sau de la atelierul personal al designer-ului, incepand cu data de 01 septembrie, pot fi gasite si la Iasi.

Evenimentul organizat la Baneasa Shopping City este o campanie de promovare a modei si a tinerilor designeri romani, precum si a tendintelor de actualitate in make-up si hair-styling si va fi patronat de ambasadele Italiei, Frantei, Spaniei si Marii Britanii.

Va asteptam duminica, 4 septembrie, de la ora 19:30, la defileul ”Romantic 2011” by Wonder Lolita, ce va inchide evenimentul de moda organizat la Baneasa Shopping City.

DISTRIBUIȚI