Acasă Cocktail Vedetele ProTV, “Tot mai sus”

Vedetele ProTV, “Tot mai sus”

512
0
DISTRIBUIȚI

vantur-tot-mai-susDe 1 Decembrie, la aniversarea a 16 ani de ProTV, vedetele declanseaza o revolutie a mentalitatilor, comportamentelor, gandurilor  celor care isi doresc sa infaptuiasca RomaniaDA- tara in care lucrurile se misca, atat in jurul nostru, cat si in mintile noastre, tara in care spiritul ramane mereu tanar!

La fel ca in fiecare an, vedetele ProTV au pregatit un imn special, pe muzica piesei “Tot mai sus”, interpretata de Marius Moga feat. Guess Who.  Povestea a fost filmata in studiourile MediaPro din Buftea, dar si in alte locatii din Bucuresti. Vedetele ProTv au imbracat costume futuriste, create special pentru acest eveniment, si s-au transformat in adevarati revolutionari si aparatori ai spiritului tanar. Clipul se deschide cu o scurta discutie a vedetelor Pro care se sfatuiesc de ce “ingrediente” au nevoie pentru a crea spiritul RomaniaDA: curaj, optism, gandire libera, incredere si indrazneala.

Filmarile s-au derulat pe parcursul a trei zile, elementele care compun clipul aniversar fiind diverse si sofisticate. Pentru ca povestea ii transforma in zburatori, Andreea Esca, Iulia Vantura, Pavel Bartos, Cristian Leonte, Mihai Dedu, Monica Dascalu, Oana Andoni, Amalia Enache, Mihai Petre, Cristian Leonte si tinerii din Lala Band au simtit pe propria piele ce inseamna sa fii “tot mai sus”. Vedetele au fost suspendate in aer cu ajutorul unor corzi pentru a simula cat mai bine ideea de zbor, lucru deloc usor avand in vedere echipamentul special care trebuia purtat pe sub costume. Chiar daca atunci cand se aflau la sol le era destul de dificil sa se miste, odata ajunse la inaltime vedetele Pro si-au luat imediat zborul!

Cea de-a doua parte a filmarilor a constat intr-un flash mob organizat in Centrul Vechi al Capitalei. Desi in termometre nu erau mai mult de 2 grade, revolutia RomaniaDA pornita de vedetele ProTV a inceput cu dreptul pentru ca soarele a iesit indata ce ei au inceput sa danseze. Miscarea a angrenat oamenii aflati in jur care au inteles si au empatizat imediat cu ideile generate de noua revolutie ProTV, revolutia spiritului tanar!

DISTRIBUIȚI