Acasă Cocktail Te invitam “La mine-n Copac”

Te invitam “La mine-n Copac”

678
1
DISTRIBUIȚI

“La mine-n Copac” este cel mai nou cafe-teatru din Bucuresti, un loc unde glumele si voia buna se intalnesc pentru a-ti face serile mai vesele.

Afis La mine-n copacSituat in centrul vechi, pe str.Lipscani 43 (intrare prin pasajul Selari, etaj 2, stanga), “La mine-n Copac” gasesti spectacole de: stand-up comedy, teatru, improvizatie, precum si ocazia de a te afirma ca actor de comedie.

Marti si Joi : Open Mic

E seara dedicata amatorilor, celor care nu le e frica sa urce pe scena si sa le demonstreze celor prezenti ca pot starni rasete si aduna aplauze. „Castigatorul” serii este cel care este aplaudat cel mult. Daca va fi cel mai aplaudat doa seri la rand (asta nu vrea sa însemne ca este „al mai bun”, ci doar cel mai placut în acea seara), el va castiga 50€. Iar daca isi va continua periplul inca o seara, va avea la sfarsit 100€.

Vineri : Stand Up Comedy

Seara de vineri este o seara de Stand Up a celor care si-au început deja afirmarea sau sunt deja „consacrati”. Avem un program alcatuit din ceea ce ii reprezinta in acel moment pe protagonisti. Se spune ca „se poate rade de orice, dar nu cu oricine”. Asa ca te asteptam sa radem cu tine de lucrurile, situatiile si intamplarile de zi cu zi.

Sambata : Stand up si Teatru de Improvizatie

Aceasta seara imbina o ora de Stand Up cu un spectacol de Teatru de Improvizatie pentru bucuria tuturor. In acest fel, cei care nu cunosc decat unul din cele doua genuri, vor face cunostinta cu celalalt, cu necunoscutul, si cine stie, poate chiar cu o noua… pasiune. Amandoua se adreseaza fanteziei, amandoua sunt genuri ce nu se pot povesti. E o impartasire de ganduri, de rasete. Trebuie sa venti “La mine-n copac” sa aflati despre ce este vorba.

Vineri si sambata este o tombola pentru spectatori, care pot astfel castiga o calatorie în marile capitale ale Europei : Paris, Roma, Londra, Madrid.

Rezervari la telefon: 0753.369.369

DISTRIBUIȚI