Acasă Cocktail Sute de romani din toata tara au venit pe preselectiile “Romanii au...

Sute de romani din toata tara au venit pe preselectiile “Romanii au talent” din Bucuresti

98
0
DISTRIBUIȚI

Sambata si duminica, sute de romani din toate colturile tarii au venit la ultima etapa a preselectiilor pentru show-ul “Romanii au talent”. Concurenti de 4-5 ani sau de 84 au venit dornici sa impresioneze si sa demonstreze intregii tari ca merita titlul de cel mai talentat roman si marele premiu de 120.000 de euro.

preselectii romanii au talentPeste 400 de numere s-au inscris in competitie. Talentele au fost si de aceasta data extrem de diverse: dans, acrobatie, numere de magie, contorsionism sau sculptura in fructe si nu au tinut cont de varsta sau de meserii. La preselectii s-au prezentat de la elevi si studenti pana la regizori, functionari, pensionari sau ingineri. Smiley si Pavel Baros s-au aflat printre concurenti si au tras cu ochiul la ce talente ascund. “Ne-am bucurat sa vedem asa de multi oameni si, din cate am observat dupa costume si repetitiile lor din culise, vom asista la niste momente speciale si in Bucuresti”, a declarat Smiley.

Prima zi a preselectiilor s-a incheiat spre dimineata, motiv pentru care acestea au continuat si duminica. Cei selectati vor fi prezenti in show-urile “Romanii au talent” de pe 9 si 10 noiembrie de la Palatul National al Copiilor cand vor urca pe scena in fata juriului format din Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, dar si a publicului.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ