Acasă Cocktail Postul Nova TV implineste 5 ani de activitate!

Postul Nova TV implineste 5 ani de activitate!

258
0
DISTRIBUIȚI

Nova TV împlineşte anul acesta 5 ani de activitate.

Cu ocazia acestui eveniment, va avea loc Gala „Nova TV”, organizata in data de 19 noiembrie 2011, la Bran.

În cei cinci ani de emisie, televiziunea Nova TV a reuşit să le ofere braşovenilor emisiuni informative şi de divertisment de cea mai bună calitate şi integritate jurnalistică. De aceea, de la sărbătoarea noastră nu vor lipsi artişti apreciaţi ai scenei muzicale româneşti, precum: Nicolae Voiculeţ, Anka Neacşu, Mihai Traistariu, Marian Vasilescu şi alţii.

Maria Simion, designerul brandului Wonder Lolita, isi va prezenta in premiera colectia de paltoane trench & jackets ”Cinnamon Fairy”. Printre invitatii la eveniment se vor numara: Catalin Botezatu, Iulia si Mihai Albu, Monica Vlad, Anca Radulescu si multe alte vedete.

Adela Diaconu, realizatoarea cunoscutei emisiuni „BV01ADE”, va decerna în cadrul aceleiaşi gale premiile „BV01ADE ÎN MODĂ, FRUMUSETE ŞI MUZICA”. Premiile oferite în cadrul Galei sunt:

– Marele Premiu – Trofeul ”BV01ADE”

– Premiul de Excelenţă pentru întreaga carieră in moda

– Premiul pentru Ambasadorul Romaniei prin sunet

– Cel mai bun designer de accesorii

– Cea mai vanduta carte mondena

– Cel mai bun designer de pret-a-porter

– Cel mai bun stilist

– Cel mai bun make-up artist

– Cel mai bun hair-stylist

– Cea mai sexy cantareata

– Cea mai buna voce masculina

adela diaconuAdela Diaconu este realizatorul TV care a reuşit în scurt timp să impună un produs media local pe piaţa media naţională de divertisment. Emisiunea „BV01ADE” s-a remarcat prin interviurile convenţionale sau mai puţin convenţionale cu nume mari din domenii ca modă şi frumuseţe, muzică, teatru şi cinematografie, arte plastice, sport; prin reportajele exclusiviste de la cele mai cunoscute evenimente de modă din România, dar şi prin abordarea unei tematici diverse şi de interes în cadrul emisiunii. Emisiunea îşi propune o incursiune zilnică în lumea mondenă de la noi şi se remarcă printr-o atitudine curajoasă şi tranşantă faţă de tot ce înseamnă fenomenul monden în general. În acest mod, „BV01ADE” s-a identificat imediat ca o emisiune de informaţii şi life-style.

DISTRIBUIȚI