Acasă Cocktail Music FM – muzica buna se intoarce la radio

Music FM – muzica buna se intoarce la radio

348
0
DISTRIBUIȚI

Din 1 februarie, portofoliul ProFM se mareste cu inca un post de radio: Music FM, dedicat in exclusivitate iubitorilor de hit-uri lansate in ultimii 30 ani. Sub sloganul “Just Music”, Music FM va emite pe frecventa 103.8 FM in Bucuresti si aduce ascultatorilor sai, reprezentati in principal de targetul alcatuit din femei si barbati cu virste cuprinse intre 30 si 50 de ani, muzica buna, neintrerupta de numeroase buletine de stiri si informatii de tot felul.

““Piata de radio din Bucuresti, desi aglomerata, nu reuseste sa ofere o alternativa tuturor iubitorilor de muzica.  Majoritatea radiourilor s-au construit, muzical vorbind, de la ascultatorii vizati  (pentru tineret) sau plecand de la un stil muzical (pentru rockeri) sau de la o stare de spirit (pentru romantici).  Music FM pleaca de la muzicalitatea melodiilor, indiferent de anul aparitiei sau genul abordat. Pentru cei care nu considera ca muzica buna s-a facut numai intre anii X si Y sau  in stilul Z, avem o veste buna : <<Muzica buna se intoarce la radio>> pe 103.8 FM la MUSIC FM din 1 februarie. Va fi un radio dedicat celor care iubesc muzica si nu tin sa o clasifice pe genuri  si etape, un radio pentru iubitorii de refrene si melodie fara o incarcatura excesiva de stiri si informatie”, declara Marius Dobre Director Executiv ProFM, ProFM Dance si Music Fm.

In curind va fi lansat si site-ul celui mai nou radio din familia ProFM, care va contine inclusiv detalii legate de echipa de prezentatori si de programele pe care Music FM le va oferi ascultatorilor sai pe 103.8 FM, in Bucuresti.

DISTRIBUIȚI