Acasă Cocktail Coloraţi-vă viaţa cu noua serie VAIO C de 14”

Coloraţi-vă viaţa cu noua serie VAIO C de 14”

196
0
DISTRIBUIȚI
Notebook-uri lifestyle care te reprezintă, într-o paletă generoasă de culori, cu finisaj strălucitor şi tastatură iluminată

Notebook-uri lifestyle care te reprezintă, într-o paletă generoasă de culori, cu finisaj strălucitor şi tastatură iluminată.

Cu un design ce atrage atenţia, noile laptop-uri colorate VAIO C de 14” reprezintă o afirmaţie puternică de stil şi de performanţă deopotrivă, reunind toate funcţiile necesare unui notebook PC capabil să răspundă tuturor cerinţelor din activitatea de zi cu zi.
sonyvaioUltima generaţie de notebook-uri VAIO C reprezintă o declaraţia de intenţie a Sony, care propune o schimbare radicală de direcţie în ceea ce priveşte design-ul notebook-urilor. Culorile propuse reprezintă o selecţie dintre cele mai în vogă culori ale momentului: portocaliu, roşu şi verde în nuanţe electrizante. Design-ul îndrăzneţ direcţionează lumina spre marginea carcasei semi-transparente şi creează un efect de strălucire intensă.
Pe lângă design-ul inovator, portabilitatea şi performanţa noilor notebook-uri din seria VAIO C transformă orice sarcină de pe ordinea de zi – de la email la editarea prezentărilor – într-o activitate uşoară şi plăcută.
Ecranul cu contrast puternic VAIO Display de 14” (35,5cm) cu iluminare LED asigură suficient spaţiu şi confort în vizualizarea imaginilor, navigarea pe internet ori pentru editarea documentelor.
Indiferent de momentul din zi, utilizarea noilor serii VAIO C este uşoară şi plăcută. Tastatura este iluminată automat pentru dactilografierea precisă, rapidă şi uşoară chiar şi în condiţiile unui mediu ambiental slab iluminat. De asemenea, produsele dispun de un touchpad multigest şi un senzor de lumină ambientală care optimizează luminozitatea ecranului pentru a crea condiţiile optime de vizualizare, pe timp de zi sau seara.
Camera web HD cu tehnologie „Exmor” integrată furnizează imagini clare, în detaliu, transformând orice apel video într-o experienţă aproape reală.
Printr-o singură apăsare a butonului WEB, poziţionat astfel încât să fie uşor accesibil, notebook-ul devine funcţional şi veţi putea naviga pe Internet în numai câteva secunde. Accesarea Internet-ului fără pornirea integrală a sistemului duce la economii de timp care pot fi extrem de preţioase în situaţia când vă aflaţi în deplasare, într-o cafenea sau în lounge-ul unui aeroport. Butonul ASSIST lansează aplicaţia VAIO Care, pentru a rezolva problemele notebook-ului VAIO şi pentru a-l menţine în condiţii optime.
Noua serie VAIO C de 14” beneficiază de puterea de calcul şi capacitatea de stocare necesare pentru satisfacerea preferinţelor multimedia sau de uz general din activitatea zilnică. Produsele au instalat sistemul de operare Genuine Windows 7® Home Premium şi beneficiază de procesoarele de ultimă generaţie Intel® Core™ i3, hard-disk cu capacitate de 500GB şi memorie RAM de 4GB pentru multitasking comfortabil.
La capitolul conectivitate, noile produse VAIO C dispun de opţiunea Bluetooth® 3.0, patru port-uri USB (un USB 3.0 respectiv trei USB 2.0) şi un port HDMI.
Pentru a completa look-ul inedit şi aventuros al celor mai noi notebook-uri din gama VAIO C 14”, Sony propune şi o colecţie întreagă de accesorii colorate al căror design colorat poate completa personalitatea utilizatorului: un mouse wireless cu Bluetooth şi o geantă specială pentru notebook.


DISTRIBUIȚI