Acasă BLOG eMulte Zebra Cafe …. un loc unde clientii devin prieteni

Zebra Cafe …. un loc unde clientii devin prieteni

234
0
DISTRIBUIȚI

Zebra café, conceputa ca si un lounge urban, amplasata nu departe de Km 0 al Bucurestiului, este locul unde se concentreaza o parte din centrul financiar si business al Capiatalei. Interiorul locatiei ofera multiple spatii de relaxare, in care poti sa sta de vorba cu prietenii, pe canapelele comode si primitoare, cu un design minimalist purtand accente de alb si negru care intaresc brandul locatiei.
Pentru un pranz de afaceri sau o bine meritata pauza de masa pentru cei care lucreaza in centrul de afaceri al Bucurestiului, Zebra Caffe ofera un meniu de preparate ale bucatariei italiene, in care gasim o paleta larga de pizza, salate, antipasti, toate pregatite de personal si specializat in Italia.
In plus, Zebra Caffe ofera vizitatorilor un special spatiu de nefumatori, climatizarea interiorului, cat si conexiune wireless pentru cei care doresc sa fie conectati online la business-ul lor.”Zebra Caffe” face parte dintr-un lant de locatii premium, BY CUANDO, cu o experienta  de peste 8 ani in domeniu, este integrata intr-un program prin care incercam sa ridicam nivelul caliatativ al serviciilor, precum si al amenajarii.

DISTRIBUIȚI