Acasă BLOG eMulte Varsatorii sunt usor de iritat

Varsatorii sunt usor de iritat

129
0
DISTRIBUIȚI

Horoscop realizat de Ina Manta pentru saptamana 07-13 decembrie 2009.

ina mantaBERBEC

Incepeti saptamana in deplina armonie emotionala. Preocuparile legate de serviciu nu vor mai fi asa apasatoare. Pentru altii comnicarea va fi zona forte a acestei saptamani.  Cu o mica provocare pentru cei de la inceputul zodiei, acestia pot avea ceva sicanari profesionale. Si probabil multi sunt mult mai lucizi, mai putin agitati emotional comparativ cu ultima perioada.

TAUR

Casa este prioritatea voastra, parintii sunt o alta urgenta, iar  grija pentru bani devine secundara. Voi cei atat de rationali veti fi invinsi de afectiv.  Sanatatea este buna doar gandurile si grija pentru cei dragi va pot monopoliza starea de bine.

GEMENI

Comunicarea nu este atuul vostru nici in aceasta saptamana. Financiar puteti beneficia de mici venituri picate ca din cer. Asocierile si noile proiecte sunt binevenite. Ziua de 8 poate fi o zi in care numele vostru sa fie patat, tocmai de aceea intelept ar fi sa incercati sa evitati discutiile in contradictoriu.

RAC

Pierdere financiara sau banii nu va ajung, cheltuieli mai mari decat venituri. Mici drumuri si/sau discutii va sunt impuse de aceasta lipsa financiara. Sfarsitul saptamanii va este „furat” de mici imbunatatiri in casa, sau pur si simplu ati neglijat sa puneti lucrurile la locul lor, iar acum aveti starea necesara de a le pune la punct. Unii vor fi prinsi in vartejul certurilor parteneriale si exista riscul de instrainare sufleteasca. Tranzitul plutonian ii obliga la renasterea relatiei in bine sau in rau.

LEU

Sunteti ca Hercule sub presiunea  celor 12 munci si totodata foarte impulsivi si de aici imprudenti. Conflictele se pot ivi din senin. Banii sunt un tel si un pretext de frustrare in acelasi timp, vin greu si se fac greu, o zi mai buna pentru negocieri financiare poate fi  dimineata zilei de miercuri.

FECIOARA

Mici intepaturi de inima la propriu si la figurat, asa e posibil sa incepeti saptamana. Cei ale caror relatii nu au mers bine in ultimul an se pot vedea pusi in ipostaza discutarii separarii. In schimb financiar sunteti printre putini care incep sa nu mai aiba aceasta grija. Lucrurile se leaga si evenimentele de asemenea.

BALANTA

Frumosi si indragostiti, aceasta este descrierea pe scurt pentru voi. Aveti si mancarimi in calcaie, veti dori sa luati lumea la picior. Sunteti entuziasti si guralivi, unii se pot trezi si prinsi in clestii unor discutii mai tari.  Dincolo de suferinta din dragoste, multe se pot indrepta in viata voastra.  Schimbare si/sau cumpararea unui nou imobil.

SCORPION


Cariera, serviciu, imagine, trei ipostaze ale personalitatii voastre care pot fi atinse de tranzitul astral. In functie de harta natala aceasta perioada poate fi un val care sa va propulseze, pentru altii… , consumul energetic este insa pe masura si-n perioada urmatoare va puteti simti obositi. Financiar este o perioada buna.

SAGETATOR

Sunteti frumoase (si) si sclipiti. Financiar e o saptamana buna. Stare psihica e buna. Sunteti cei mai echilibrati din tot zodiacul. Afectiv pentru cei carora nu li s-a intamplat sa-si gaseasca perechea sunteti ca si cum ati presimti ca vin vremuri frumoase. Felicitari.

CAPRICORN

Prudenta la volan! Prudenta la usurinta cu care va puteti enerva, puteti ajunge in situatii conflictuale cu multa usurinta. Financiar e o perioada in care puteti fi pagubiti de catre partenerii de afaceri sau partenerul de viata. In schimb banii veniti in urma  propriului efort sunt pe cale sa intre in buzunarele dvs.

VARSATOR

Certuri parteneriale, risc de amanare a unor semnari de contracte si sunteti usor de iritat. Banii sunt ceva mai putini in aceasta saptamana, intrarile de bani vor fi amanate, aceste amanari se pot prelungi pana-n primavara anului urmator.  E o  saptamana putin mai epuizanta decat cea trecuta.

PESTI

Fiti atenti sa va faceti orele de somn. Vitalitatea nu este atuul vostru, puteti avea stari febrile in urma epuizarii fizice sau psihice. In schimb relatiile parteneriale se pot indrepta daca va doriti aceasta, dialogul este coerent si mesajul ajunge la interlocutor. E o saptamana buna.

DISTRIBUIȚI