Acasă BLOG eMulte UN SUT IN COOR E UN PAS INAINTE… OARE?!

UN SUT IN COOR E UN PAS INAINTE… OARE?!

2503
7
DISTRIBUIȚI

La adresa evolutiei lamentabile a tricolorilor din ultimele doua partide de calificare nu am decat cuvinte de lauda. Reprezentativa Austriei a adus tacerea mieilor in tabara tricolorilor.
Daca Vaticanul ar fi avut echipa de fotbal am fi luat bataie de la ei acasa, in deplasare, pe teren neutru si nu numai. Matematic mai avem sanse de calificare doar daca aceste  calcule sunt facute de un nou-nascut.
Ceea ce ma intriga cel mai tare este atitudinea plina de modestie a selectionerului Victor Pitcurca care a declarat la terminarea partidei: „Am jucat 5 finale, am 3 calificari! Eu sunt Victor Piturca, sa nu uitati asta… In orice caz vreau sa spun ca nu-mi dau demisia, pentru ca nu sunt la cheremul nimanui”. Te unge la “oo” cand il auzi cum graieste dupa doua esecuri consecutive, intr-adevar esecuri realizate in fata a doua tari cu renume in fotbal… pe playstation (asa stie dumnealui sa se scuze in fata suporterilor). Pai asta declaratie ne dai domnule Piturca, cand ne-am pus toate sperantele in calitatile deosebite pe care le ai ca antrenor si… selectioner?!
Acelasi selectioner declara “Am luat goluri ca in curtea scolii”. Cred ca este vorba despre curtea scolii de soferi pentru ca asa ii place lu’ Piti sa vorbesca metaforic, poate reuseste sa-l prinda din urma pe Cornel Dinu in declaratii.
Iubitorilor de fotbal le recomand sa isi indrepte atentia catre alte sporturi, deoarece fotbalul romanesc nu va iesi din anonimat decat dupa o perioada… nedeterminata de timp!

DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII