Acasă BLOG eMulte Turabo Society Club, un spatiu creat pentru tine

Turabo Society Club, un spatiu creat pentru tine

210
0
DISTRIBUIȚI

Ai un cerc mare de prieteni si vrei sa-i inviti pe toti la petrecerea pe care o dai cu ocazia zilei tale de nastere? Sau poate vrei sa iei masa impreuna cu familia si persoanele apropiate tie? Sau pur si simplu iti doresti sa dansezi o noapte intreaga impreuna cu iubitul tau? Alege Turabo Society Club, un spatiu exclusivist, destinat social networking-ului. Ai 10.000 mp² de natura care traieste.

Ai un complex in care poti fii mai aproape de ceilalti, poti fii mai aproape de tine! Redescopera-te si descopera un univers al contrastelor: relaxare pana la crepuscul si tumult de aici pana in zori. Scufunda-te in placerile simturilor la restaurant, mergi mai departe si gusta din sarbatorile vietii la Royal Ballroom, opreste timpul si da-I voie sa lucreze pentru tine in cafenea, lasa-te purtat de undele sonore din club sau de cele cristaline ale apei din piscina. Turabo Society Club grupeaza in acelasi loc: un club, un restaurant, un centru de evenimente, o piscina si o cafenea.

Deschis din 30 mai 2008, complexul creeaza premisele unui spatiu deschis, atat la propriu, cat si la figurat, apropierii umane, fie ca este vorba de petrecerea timpului liber, intalnirile de afaceri sau sarbatorirea unor evenimente speciale din viata fiecaruia.

DISTRIBUIȚI